10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemHistorierDen 16 år gamle jenta ble funnet død i sengen sin -...

Den 16 år gamle jenta ble funnet død i sengen sin – årsaken ryster oss til tårer

- Annonse -

16 år gamle Kaylea Titford fra Storbritania, som led av ryggmargsbrokk, isolerte seg under pandemien og kunne ikke komme seg ut av sengen. Nå er foreldrene dømt for å ha forårsaket hennes død.

Hun veide 146 kg da hun døde i oktober 2020, noen uker etter 16-årsdagen. Hun ble født med ryggmargsbrokk, en ryggradstilstand som gjorde at hun ikke kunne bruke bena, og hadde hydrocephalus, en opphopning av væske i hjernen.
Under pandemien måtte hun isolere seg på grunn av den høye risikoen for infeksjon. Hun var helt avhengig av foreldrene for mat, drikke og medisiner.

- Annonse -

Men i stedet for å ta vare på henne ordentlig, ble Kaylea liggende i sengen i flere uker uten noen form for hjelp eller tilsyn. Da tilstanden hennes endelig ble oppdaget, var det for sent, og Kaylea døde på sykehuset.

Bilde: Pexels

Da politiet ankom hjemmet, fant de Kaylea omgitt av svermer av fluer og larver som spiste av den sårede kroppen.
«Da hun døde, lå hun i sin egen jord, omgitt av fluer som plaget henne og larver som spiste henne. Kroppen hennes ble vansiret av sår, sier dommer Justice Griffiths,
Foreldrene, Sharon Titford og Roger Titford, er nå dømt for å ha forårsaket hennes død. Dommer Justice Griffithsuttalte kalte det for «en skremmende sak» ifølge The Guardian.
Ifølge rettssaken beviste det at foreldrene var fullt klar over Kayleas tilstand og behov.

Foreldrene er nå dømt til fem års fengsel hver for å ha forårsaket Kayleas død ved uaktsomhet. Saken har vakt sterke reaksjoner fra publikum.
Se video fra Kayleas hjem her:

- Annonse -

LES OGSÅ: Den nye fremtidsplanen til Prinsesse Ingrid Alexandra er avslørt – dette skal hun nå

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -