Annonse

Den 14 år gamle jenta blir plutselig borte fra hjemmet – 5 år senere får moren et brev som avslørte sannheten!

Av

Emily Paul forsvant plutselig fra hjemmet sitt i Florida, USA i 2013.
Familien var helt fortvilet og det ble satt i gang store leteaksjoner etter henne, men de fant ikke noe spor, hun var sporløst borte.

Bilde: Youtube/Inside Edition

Dagene gikk og det var ingen spor etter Emily, ukene ble til måneder, og måneder til år. Hele 5 år skulle det gå før de fikk oppklart forsvinningen.
Etter 5 år får plutselig moren til Emily et brev som var adressert til henne, moren tar direkte kontakt med den lokale sheriffen, Jason Daffin.

Ettersom Emily nå er myndig ønsket sheriffen å få en melding fra henne, så la ut en video på Facebook 2. august der han ber om at Emily tar kontakt med myndighetene for å bekrefte hennes sikkerhet og at de kan lukke saken om savnede personer.
«Emily, hvis du ser på dette», sa sheriffen i videoen, «vår etterforskning er ingen annen grunn enn å sørge for at du er trygg, at du er der du vil være og er under din egen frie vilje.


Bilde: Youtube/Inside Edition

Jeg har ikke frihet til å røpe noen om hvor du er. Det er ingen andre som trenger å vite, det er ditt privatliv. Du er voksen, Emily, hvis du bare kan ta en telefonen …. er det mange mennesker i dette samfunnet som bryr seg om deg og elsker deg, og de vil bare ha sjelefred».

Bilde: Youtube/Inside Edition

Cirka 30 minutter senere dukker det opp en kvinne i resepsjonen på sheriffkontoret, som påstår å være Emily Paul.
En etterforsker snakket med Emily alene, og han kunne fortelle at hun var trygg og at hun hadde et støtteapparat og hun var glad for å være der hun var.

Hun så ut til å være ved god helse og var på politistasjonen alene, opplyser lensmannskontoret.


Se video og hør hele historien om Emily`s forsvinning her:

Det er helt utrolig, og vi er veldig flade for at hun ble funnet til slutt. Vi ønsker dem alle et lykke og flott liv. 
Og vi håper at de kanskje møtes i nær fremtid. 


LES OGSÅ: Hun stolte på at hennes 6 måneder gamle datter var trygg hos dagmammaen – men det skulle vise seg at der tok hun feil!

Relaterte artikler