Annonse

De tvinger eselet til å drikke øl, de heller øl rett i neseboret! Nå raser folk på nettet over de ekstreme bildene!

Av

På Mango-festivalen i Colombia arrangeres det esel løp hvert år, om vinnerens eier får 150 000 pesos (ca. 400,- kroner).
I år var vinneren Muñeco, og vinneren ble tvunget til å drikke øl gjennom et neseborene.

Bilde: Facebook / Jonatan Tatan

Først prøvde han å få eselet til å drikke direkte fra flasken, og da dyret nektet, fortsatte han å helle ølet inn gjennom ett av neseborene. Vi ser eselet ikke er helt med på den store feiringen, og begynner nervøst å røre på seg.

Bilde: Facebook / Jonatan Tatan

Øyeblikket blir filmet og videoen blir delt på Facebook og Youtube, og det har kommet sterke reaksjoner, og det ble en stormende kritikk av det som fremstilles i høy grad som dyreplageri!


Den lokale guvernøren Nicolás García Bustos har allerede reagert på dette og skrev på sin Twitter-konto:

«Det er ikke mulig at mens vi i regjeringen fremmer opprettelsen av dyrevelferds- og beskyttelsesinstituttet, vil disse handlingene bli presentert i avdelingen. Vi avviser enhver aktivitet som involverer dyremishandling».

Eieren av eselet Muñeco, har i ettertid unnskyldt seg og lover at dette ikke skal skje igjen. Han har hatt eselet i 20 år og de er gode partnere og han hadde ikke til hensikt å forsøke mishandle eselet.
Se video her:

Det gjør vondt i hjerterota når man ser dyr blir behandlig slik. Dyreplageri må stoppes i hele verden. 
Disse uskyldige dyrene fortjener kun det beste fra oss mennesker. Del gjerne videre for å vise din avsky mot dyremishandling. 


LES OGSÅ: Fembarnsfaren gikk til legen med rennende nese – Da gir legen han den sjokkerende beskjeden!

Relaterte artikler