-1.4 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemFamilieDe trodde 8-åringen bare hadde tannverk – nå er han død!

De trodde 8-åringen bare hadde tannverk – nå er han død!

- Annonse -

Ethan Adams’ tragiske historie begynte som en tilsynelatende uskyldig tilstand: tannverk. Foreldrene hans, Tracey og Mark, bosatt i South Shields, England, var først ikke bekymret.
Ethan, en glad og leken åtteåring, ble opprørt og skyldte seg selv, troende at hans tannproblemer skyldtes dårlig tannhygiene. Men situasjonen var langt mer alvorlig enn antatt.

1 Year Ago

Still in hospital fighting

Managed to get Ethan out for a couple of walks, and a bit fresh air in his…

Publisert av Ethan’s Arc Torsdag 7. juli 2022

Ved et besøk til tannlegen oppdaget de en unormal hevelse i Ethans munn, noe tannlegen mistenkte var på grunn av en tanninfeksjon. Bekymringen vokste da hevelsen i munnen hans ikke avtok, men tvert imot ble større. Dette førte til at Ethan ble innlagt på sykehus, hvor legene diagnostiserte ham med Rhabdomyosarcoma, en sjelden og aggressiv form for kreft som utvikler seg i muskelvev.
Rhabdomyosarcoma er en forholdsvis uvanlig krefttype, som rammer rundt 55 barn i Storbritannia og 3-6 barn i Norge årlig. De tidlige symptomene kan være vanskelige å oppdage og kan inkludere hevelser eller klumper som vokser et sted på kroppen.

Height, weight, Bloods check & chemo at outpatients x

Publisert av Ethan’s Arc Lørdag 18. desember 2021

- Annonse -

I Ethans tilfelle hadde kreften utbredt seg til hjernen, ryggraden, lungene og benmargen.
Til tross for intensiv behandling med cellegift og strålebehandling, var det dessverre for sent. Ethan Adams døde bare ni måneder etter diagnosen ble stilt, en uke etter sin niende bursdag. Behandlingsmetodene som ble brukt på Ethan, ble av hans far Mark beskrevet som «pinlige» og «ekstremt utdaterte».

Ethan’s new Cap 🧢
A present off the Charity Supershoes
We gave them some ideas, then one of their artists designs and…

Publisert av Ethan’s Arc Tirsdag 10. mai 2022


I kjølvannet av denne tragedien har Ethans foreldre startet en innsamling, kjent som Ethans Arc, med et mål om å støtte forskning og spre bevissthet rundt barnekreft. De ønsker å forhindre at andre familier gjennomgår lignende hjerteskjærende opplevelser. Ethans historie har også reist spørsmål i det britiske parlamentet om finansieringen av barnekreftforskning, med argumenter om at det brukes altfor lite penger på dette feltet.
Ethans bortgang er en trist påminnelse om viktigheten av tidlig deteksjon og avansert forskning i kampen mot barnekreft. Hans familie håper at gjennom deres innsats, vil fremtidige familier slippe å lide samme skjebne, og at en dag vil ingen barn måtte dø av denne forferdelige sykdommen.

 

- Annonse -

Se video og hør foreldrene til Ethan fortelle sin historie her:

For our gorgeous Boy & all the children x

Publisert av Ethan’s Arc Torsdag 19. oktober 2023

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner.

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -