15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemDyrDe finner et vanskjøttet hund i låven – når de klipper av...

De finner et vanskjøttet hund i låven – når de klipper av 15 kilo pels blir de helt satt ut!

- Annonse -

Det hele startet med en nabo som ble bekymret da naboen ble kritisk syk og enda mer bekymret for deres syv år gamle Pyreneene hund som til enhver tid var innestengt i en låve.

Naboen ringte dyreverngruppen Big Flyffy Dog Rescue som dro for å sjekke hunden. Fjøset var ekstremt skittent og den stakkars hunden så virkelig syk ut. Det mest sjokkerende av alt var at hunden var dekket av en massiv, tovete pels. Pelsen var så tung at hunden knapt kunne stå.

- Annonse -

«Du kan ikke forestille deg elendigheten denne hunden levde i, og den er ikke egnet til å formidle frykten han følte. Personen som eide ham bare kastet mat og vann på ham. Forholdene var så forferdelige at de måtte måke avføring av ham for å åpne døren for å få ham ut. Ikke engang før dette bildet ble tatt har denne hunden gått på gress eller sett himmelen over seg», skriver Big Fluffy Dog Rescue.

UPDATE: He is now known as Lazarus. Here he is yesterday post shave down and meeting a steak for the first time. Under…

Publisert av Big Fluffy Dog Rescue Mandag 5. september 2016

Frisørene begynte umiddelbart å stelle hunden. Han var nervøs da han så klipperne, men så begynte han å slappe av. Han så ut til å forstå at frisørene ønsket å hjelpe ham. Da de var ferdige med å stelle valpen, brakte de ham til det nye hjemmet hans på Big Fluffy Dog Rescue. Der fikk han et nytt navn: Lasarus.

Han også noen helseproblemer, inkludert en brukket hale og noen små svulster. Redningsgruppen tok med hunden til veterinæren og fikk sjekket problemene. De hjalp ham også å komme seg mentalt fra prøvelsen.
Først kunne ikke Lasarus gå, men etter mye trening tok han noen skritt!

- Annonse -

Da Lazarus var frisk både fysisk og mentalt, fant de raskt det rette hjemmet for ham, med en mamma og pappa som elsket ham mer enn noe annet.
På åtteårsdagen var Lasarus frisk og hadde en vakker, velstelt pels. Etter å ha blitt reddet i 2016, hadde Lasarus noen fantastiske år med sine eiere.


Han tilbrakte dagene med å løpe rundt i den store bakgården sammen med sine andre hundesøsken. Dessverre ble Lasarus syk noen år etter han ble reddet og gikk dessverre bort i en alder av 10 år. Han var omgitt av sine kjære helt til det siste.

LES OGSÅ: Vår Staude ærlig beskjed til alle sine følgere: «ut på dypt vann..»

Del gjerne videre slik at flere av dine dyrevenner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -