12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemFamilieDe finner en grotte og lager seg drømmehjem – bare vent til...

De finner en grotte og lager seg drømmehjem – bare vent til du ser den drastiske forandringen!

- Annonse -

Forestill deg å snuble over en skjult skatt rett i bakgården din. Akkurat dette skjedde med Amy og Bryant, et par som bor midt i hjertet av Ohio i USA.
De oppdaget en vidunderlig grotte på eiendommen sin, og drevet av eventyrlyst og nyskapende tenking, bestemte de seg for å forvandle den til et hjem.

Bilde: Youtube skjermdump

Reisen fra en rå, naturlig grotte til et komfortabelt hjem var ingen enkel oppgave. Paret måtte hente ekspertise fra en geolog og en strukturingeniør for å sikre grottens strukturelle integritet.

- Annonse -

Byggefasen strakte seg over syv måneder, og mye tid ble viet til å jevne gulvet og slipe fjellet for å skape flate overflater for de indre veggene.
Tross den arbeidskrevende prosessen klarte paret å holde materialkostnadene nede, takket være de naturlige ressursene de hadde for hånden.

Bilde: Youtube skjermdump

Når du går inn, blir du møtt av et interiør som blander moderne luksus med gotisk arkitektur. Familien har ikke spart på noe for å skape et unikt og innbydende rom.
Stuen, et koselig rom med gulv-til-tak bokhyller som bugner av vintagebøker, er en hyllest til familiens kjærlighet for litteratur.
Grottens naturlige akustikk legger en unik touch til biljardspillene, med lyden av biljardkuler som ekkoer gjennom hele rommet.

Bilde: Youtube skjermdump

Grottehjemmet har to soverom, hver med sin egen sjarm.
Hoved soverommet har en king-size seng, vintage møbler og en mosevegg som tilfører en naturlig touch til rommet. Det andre soverommet er omtalt som vinsoverommet og er malt i en dyp rød farge for å matche de naturlige fargene i grotteveggen.

Bilde: Youtube skjermdump
- Annonse -

Grottehjemmet står som et bevis på deres visjon, kreativitet og besluttsomhet. Deres nyskapende tilnærming til interiørdesign har ikke bare gitt dem et unikt boareal, men også en arv som de kan gi videre til barna sine.


Se videoen nedenfor for en full omvisning i dette praktfulle hulehjemmet her:

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette utrolige byggverket. 

LES OGSÅ: Utfordring: Kan du finne katten i dette bildet på bare 10 sekunder?

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -