15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemFamilieDe får den triste beskjeden om å ta farvel med sin nyfødte...

De får den triste beskjeden om å ta farvel med sin nyfødte gutt – plutselig så skjer det vanvittige

- Annonse -

Foreldrene får beskjed om å ta farvel med sin nyfødte sønn – så skjer det et mirakel!
Nick Schnarr og kona Brooklyn hadde gledet seg til å ønske sitt tredje barn velkommen til verden, men istedenfor fikk de beskjed om at deres elskede gutt hadde alvorlige helseproblemer. Legene hadde oppdaget at barnet led av hydrocephalus, også kjent som «vannhode».

Hydrocephalus er en tilstand der det samler seg for mye væske i hjernen, noe som kan føre til alvorlige problemer og de mest alvorlige tilfellene kan det føre til hjerneskade og død.
For Nick og Brooklyn var beskjeden om deres sønns tilstand hjerteskjærende. De ble sendt til Cincinnati Children’s Hospital, hvor de møtte flere av de mest anerkjente spesialistene innen føtale helse i landet. Dessverre var prognosen ikke god – legene fortalte paret at deres sønn ikke ville overleve utenfor livmoren. Paret måtte ta en vanskelig beslutning om livsopprettholdende tiltak og hadde emosjonelle samtaler om å la ham dø, ifølge news.amomama.

Bilde: Pexels
- Annonse -

Den 8. juli 2016 kom tiden, Brooklyn hadde et planlagt keisersnitt. Men like før det valgte en av legene å ta paret til side.
«Vi hadde et møte om hvor lenge vi ville bruke oksygen for å holde gutten vår i live. Vi snakket om når vi skulle la ham forlate oss og komme til himmelen», forklarte Nick.
Men så, under keisersnittet, ble rommet plutselig fylt med en vakker lyd – et gråtende barn! Mot alle odds hadde gutten overlevd og viste ingen tegn til alvorlige problemer. Han hadde en feil i hjerteklaffen, noe som var en enkel operasjon. Legene var forbløffet og kunne ikke gi noen medisinsk forklaring på mirakelet de hadde vært vitne til.

Here’s the real story, in case you’ve heard. For the last nine months, my wife, Brooklyn has been pregnant with a very…

Publisert av Nick Schnarr Søndag 17. juli 2016


Nick mener at alle som ba for familien hadde en stor innvirkning på det som skjedde. Han uttrykte sin takknemlighet for alle som støttet dem og sa at mirakler virkelig kan skje.

LES OGSÅ: «Grenseløst forelsket» Tore(64) og Richel( 37) med herlig gladmelding -dette sier dem

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -