-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemDyrDe fant et lite miniegg - bare vent til du ser...

De fant et lite miniegg – bare vent til du ser skapningen på innsiden

- Annonse -

Alwyn Wills, kjent fra sin YouTube-kanal «A Chick Called Albert», har nylig vekket stor oppmerksomhet med en hjertevarmende video. Mens han besøkte en dyrebutikk, oppdaget Alwyn et ensomt parakitt-egg etterlatt i en bur uten en mor til å ta vare på det. Butikkeieren forklarte at hunnen som la egget var solgt, og dermed sto egget alene.
Med sin ekspertise på fugler, skjønte Alwyn alvoret i situasjonen og tilbød seg å ta med egget hjem. Han plasserte det i en inkubator og etter fire dager kunne han se et hjerteslag. Alwyn måtte vende egget tre ganger daglig, og 19 dager senere begynte det å klekke. Den nyklekkede parakittungen, den minste Alwyn noensinne hadde sett, ble nøye tatt vare på.

Youtube

Alwyn matet den lille fuglen med melk og overvåket dens vekst nøye. Med tiden utviklet parakitten seg til å bli den minste og vakreste han noensinne hadde sett. Når den unge parakitten var klar til å fly, sørget Alwyn for et rørende øyeblikk ved å gjenforene den med sin far. Han tok med seg hann-parakitten hjem, og de to fuglene fant raskt tonen, som om de kjente igjen hverandre.

- Annonse -

Denne historien er et eksempel på Alwyns dedikasjon til å redde og ta vare på fugler, en lidenskap som har gjort ham til en favoritt blant dyreelskere over hele verden.
Se video her:

LES OGSÅ: Dette er Aslak Maurstads ærlige ord til Alexandra Joner etter SVD: «Du er..»

Del gjerne videre slik at flere av dine venner får med seg dette. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -