Annonse

David tar med seg sin gamle klokke til en ekspert for å få en vurdering – Han går rett i bakken når han hører verdien på den!

Av

En amerikansk flyvåpen-veteran gikk rett i bakken på et «Antiques Roadshow» etter å ha hørt at hans Rolex-klokke som han betalte 345 dollar for faktisk var verdt opptil 4-5 millioner kroner.

David fortale at han kjøpte klokken, en Rolex Oyster Cosmograph fra 1971, i 1974 mens han var i militæret, etter at han hadde lagt merke til at mange piloter hadde klokker fra samme merke.
Han kjøpte Rolex klokken for $ 345,97 dollar. Det var omtrent like mye som veteranens månedslønn fra militæret den gang, forteller han.

Youtube

Selv om han i utgangspunktet mente å bruke klokken til dykking, bestemte han seg for at det var «virkelig for ille å ta den ned i salt vann,» så han oppbevarte den i en safe i de neste tiårene, sier David.


Youtube

Takstmann Peter Planes fortalte ham først at den bestemte Rolex-modellen var verdt rundt 400 000 dollar – noe som fikk David til å gå rett i bakken, han var helt sjokkert.
Ettersom klokken hadde fullstendig dokumentasjon og fremdeles hadde det originale folie-klistremerket på baksiden, og det var vesentlige ubrukt og bevart, sa Peter Planes at det faktisk var verdt mellom 500 000 og 700 000 dollar, ca 5-7 millioner kroner.

Se video og sjekk Davids reaksjon når han får høre verdien på klokken her:

Dette var virkelig gode nyheter for David! Tenk å få vite at en klokke er verdt så mye! 
Del gjerne videre dette utrolige øyeblikket med dine venner. 


LES OGSÅ: Dagens utfordring: Klarer du å se hvilken av klokkene som skiller seg ut?

Relaterte artikler