Annonse

Datteren hennes våkner ikke – Nå ber moren verden om hjelp!

Av

Foreldre ber om hjelp. Datteren våkner ikke

Vi vet alle hvor deilig det er når man endelig får babyen sin til å sove. Da får man tid til å legge beina høyt, puste ut og lade opp til de våkner igjen.
Det blir plutselig ikke like deilig når babyen blir sovende i timevis – til og med flere dager i strekk! Det var det som skjedde med Alexandra Metyolkina sin seks måneder gamle datter, Anya.
Vanligvis var det vrient for Alexandra å få datteren sin til å sove. Hun var som regel nødt til å både synge og vugge henne lenge før hun sovnet.
Plutselig en dag endret dette seg. Anya var midt i lunsjen da hun plutselig sovnet i mammas armer. Først tenkte ikke Alexandra noe særlig over det.
Men da Anya sov resten av dagen og gjennom hele natten, ble hun bekymret. Det var vanskelig å vekke Anya fra den dype søvnen!

Bilde: Kilde

Da seks måneder gamle Anya hadde sovet i nesten ett døgn, dro de til sykehuset. Legene fortalte henne at det var helt naturlig, og at hun kunne ta med babyen sin hjem igjen.


Det skulle ta en hel uke før lille Anya begynte å våkne ordentlig igjen. Da hadde hun feber, skalv og var rød i ansiktet.
Til tross for utallige turer til sykehuset kunne ikke legene finne ut hva som feilet Anya. Først antok de at det var hjernehinnebetennelse.
Det var det ikke. Så testet de henne for epilepsi og hjertefeil. Det var det heller ikke. Legene hadde rett og slett ingen anelse om hvorfor denne lille jenta sov så tung og mye som hun gjorde!
Det legene kunne si, var at den dype søvnen påvirket pusten og hjerteslagene til Alexandra sin datter.

Bilde: Youtube skjermbilde

Alexandra og datteren Anya har nå levd med dette skumle mysteriet i over ett år. Anya sover fortsatt flere dager i strekk, og noen uker er hun ikke våken i mer enn 20 timer!
Det må være fryktelig skummelt og frustrerende for Alexandra at ingen leger kan gi henne svar på hva som feiler datteren.
I håp om at noen andre kan gi svar, kontaktet Alexandra media.

Historien om Anya sprer seg nå til flere land, og forhåpentligvis vil noen ta kontakt om de har opplevd liknende selv.


Vi krysser fingrene for at noen kan hjelpe Alexandra og barnet hennes!
Del denne videre for å spre ordet. Det kan kanskje redde Anya sitt liv!

Husk å trykke på dele knappen under her!

LES OGSÅ: Moren føder tvillinger! Måneder senere får de seg alle en sjokkerende overraskelse!

Kilde: Thesun
Forsidebilde: Kilde

Relaterte artikler