Annonse

Datteren donerer en nyre til pappaen sin – se hva som skjer når de møtes etter operasjonen!

Av

Hailee Stender, 30 donerte sin egen nyre til sin døende pappa, John, som hadde blitt diagnostisert med nyresvikt, stadium 4, og hadde bare 2 år igjen å leve.
Hans liv med nyresvikt inkluderte dialyse tre dager i uken, han sto på venteliste for transplantasjon. Nyredonasjon var hans eneste sjanse til å leve.
John spurte aldri sin datter om en nyre, men Hailee visste at dette var nye hun vil gjøre, hjelpe sin far til å leve.

Bilde: Kilde

Hun kunne ikke forestille seg livet uten sin far ved sin side, og hennes største ønske var at han skulle følge henne opp kirkegulvet en dag, og at han skulle få tilbringe tid med barnebarn.
Hailee, som er den eneste biologiske datteren blant sine søsken, tenkte seg ikke om to ganger da hun ble innkalt til sykehuset på et møte om farens helse som var forverret.
«Uansett hvor mye smerte jeg måtte ha, ville jeg ha gjort det samme hver eneste gang. Nå er jeg koblet til min far med mer enn bare blod, en del av meg vil alltid være med ham» sa Hailee.

Bilde:

12. mars ble begge operert på Cleveland Clinic Hospital. Hailee visste at å miste et organ og gå gjennom en stor operasjon ville være smertefullt og det vil være en lang restitusjonstid.
Da de begge våknet å kunne se hverandre i øynene etter operasjonen, kunne man se tårene i øynene hos Hailee og pappaen.
Se det rørende øyeblikket hvor Hailee ser pappaen sin rett etter operasjonen!

Del videre dette sterke og rørende øyeblikket med dine venner!

SE OGSÅ: Gutten er født uten uten armer og bein – Se hva han gjør når han blir 4 år! Rørende øyeblikk!


Forsidebilde: Youtube skjermbilde

Relaterte artikler