16.1 C
Oslo
torsdag, juli 29, 2021
Hjem Familie Datteren ble plutselig borte på mystisk vis - 399 dager senere får...

Datteren ble plutselig borte på mystisk vis – 399 dager senere får moren en melding Facebook: «Jeg vet hvor din datter er»

- Annonse -

Når man har fått barn, så merker man for første gang i livet at det er som å ha hjertet utenpå kroppen. Noe der verste man kan oppleve som foreldre, er at det skjer noe med barnet eller barna.

I 2016 fikk de amerikanske foreldrene Shaunna og Tony Burns oppleve alle foreldres største mareritt, deres datter ble borte. Denne morgenen ble ikke helt som planlagt. Da foreldrene skulle gå inn på soverommet til sin datter for å vekke henne, var hun borte. De fikk naturligvis panikk og skjønte ikke hva som hadde skjedd med deres datter Hailey.
Hun hadde aldri noensinne vist tendenser til at hun ville rømme hjemme, så foreldrene begynte å mistenke at det kanskje var noen som hadde planlagt dette.

- Annonse -

De leitet over alt etter spor som kunne gi dem svar, da de plutselig oppdaget en merkelig lapp i søppelbøtten. Det var noen skremmende ord som ble funnet. Noen hadde printet en lapp med oversikt over strafferammer ved overgrep mot barn og kidnapping.

Bilde: Youtube

Det gikk så langt at foreldrene besluttet å kontakt FBI, som ble satt på saken.
De var nesten overbevist om at noen hadde lurt datteren til å bli med. Ingen klarte å finne spor som kunne føre til den bortkomne 16 åringen.

- Annonse -

Bilde: Youtube

Tiden gikk og det var fortsatt ingen spor, men noen måneder etter forsvinningen valgte de å gå til media for å søke etter henne.

En dag skjedde det plutselig noe, etter at deres datter hadde vært avbildet i mange medier. Da fikk moren hennes en melding på Facebook, som fikk henne til å grøsse nedover ryggen. Meldingen kom fra en ukjent kvinne fra Romania som skrev ordene:

«Jeg tror jeg vet hvor datteren din er».

Foreldrene var ikke sikre på om dette faktisk var sant, så de ba kvinnen sende bevis på at hun hadde sett deres datter. Da de plutselig fikk tilsendt bilde, fikk de se at deres datter var frisk og levende. FBI ble igjen satt på saken, og klarte til slutt å spore opp 16-åringen som hadde vært innelåst i et hus i den amerikanske delstaten Georgia.

Den rumenske kvinnen hadde ved en tilfeldighet begynt å skrive med deres datter på en chatte tjeneste. De var slik hun fant ut hva som faktisk pågikk.

31 åringen som stod bak bortføring ble pågrepet og tiltalt. 16 år gamle Hailey kom endelig tilbake til foreldrene sine etter over 1 år som bortført.

Her kan du se og høre historien bli fortalt. 


Endelig godt at denne saken ble oppklart til slutt, slik at lille Hailey kunne komme tilbake til foreldrene sine og livet.

LES OGSÅ: Barna er på vei til å bli bortført av en mann –  men da gjør den 12 år gamle jenta noe uventet!

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Oppskrift: Her er verdens beste sjokolade-ostekake muffins – så enkelt lager du den!

Om du er glad i ost og sjokolade så er dette en perfekt kombinasjon...

Pensjonisten stiller seg opp på dansegulvet – bare vent til musikken starter!

Damene i denne virale videoen satt opp en episk forestilling der de gjorde en...

Tore Petterson deler triste ord etter Skal vi danse Exit: «Trist fordi jeg…..»

På fredag kom den triste beskjeden om at Tore Petterson ikke lenger skal være...

Kygo avslører gladnyheten med alle: «Jeg gleder meg utrolig mye»

Kyrre Gørvell-Dahll er artisten som har tatt verden med storm, og går under navnet...

Moren ser resepsjonisten prate med sin autistiske sønn – Hun kontakter sjefen da hun hører hva han sier!

Først virket Colin Haas og Kahlief Hill som et noe usannsynlig par, men så...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -