19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemFamilieDatteren ble født med et spesielt glimt i øynene - få måneder...

Datteren ble født med et spesielt glimt i øynene – få måneder senere kom den tragiske beskjeden

- Annonse -

En mor ber nå andre foreldre om å holde et øye med fotografier av sine små i tilfelle de viser noen skjulte tegn på kreft.
Natasha Mead ble knust etter å ha funnet ut at datteren Ella hadde retinoblastom – en kreftform i øyet – senere har hun blitt blind på det ene øyet.

🖤

Publisert av Natasha Emily Tirsdag 15. desember 2020

Hun og partneren Ben Sala la merke til at det var noe som ikke stemte med Ella da hun var rundt seks måneder gammel, og hun slet med å spise.
De la da også merke til en merkelig glød i øyet til Ella på bilder som var blitt tatt av henne med blitz. Ella hadde en merkbar mye større sirkel i det ene øyet da hun var seks måneder.
Paret, visste ikke hva de så, men de bestemte seg for å ta med Ella til en lege for å undersøke det.
Hun ble raskt diagnostisert med retinoblastom, som rammer rundt 44 barn i Storbritannia hvert år.

Publisert av Ben Sala Fredag 3. juli 2020

- Annonse -

Dessverre for Ella og foreldrene hennes er tilstanden hennes enda sjeldnere ettersom hun har svulster bak begge øynene, noe som bare skjer i en tredjedel av tilfellene.

💘

Publisert av Natasha Emily Torsdag 12. november 2020

«Ella er helt blind på det ene øyet og har alvorlig synstap på det andre. Hun har nettopp fullført seks sykluser med kjemoterapi. Hun ble veldig syk og trengte blodoverføringer. Hun fikk også luftveisproblemer», sa moren Natasha, ifølge The Sun.
Medisinske eksperter fant ut at begge Ellas netthinner hadde løsnet, noe som gjorde at hun ble blind på venstre øye med lite syn igjen på høyre.

Publisert av Ben Sala Fredag 24. desember 2021


«Siden diagnosen hennes har vi sett på bilder fra da hun var omtrent seks måneder og det glimtet var der da. Det er en grusom følelse å vite at disse bildene har eksistert men vi visste ikke at hun hadde kjempet mot denne fæle sykdommen så lenge.
Om behandlingen fungerer så finnes det likevel en sjanse for at den kan komme tilbake rundt 7-årsalderen. Det betyr også at hun er mottakelig for andre kreftformer. Hun kommer til å behøve å gjennomgå kontroller hvert år», sier Natasha
Hun oppfordrer nå foreldre til å skal søke helsehjelp, om de også oppdager en hvit sirkel i øyet til barnet på bilder.

- Annonse -

LES OGSÅ: Jentekoret går opp på scenen for å synge –  sekunder senere bryter Simon ut i tårer

Del gjerne videre slik at flere får med seg denne viktige beskjeden. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -