12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisDag Otto tar til tårene etter det som har skjedd: «får tårer...

Dag Otto tar til tårene etter det som har skjedd: «får tårer i øynene…»

- Annonse -

Den avsluttende etappen av Tour of Norway ble et minneverdig øyeblikk, ikke bare på grunn av den intense spurten som førte Alexander Kristoff over målstreken først, men også fordi han dedikerte seieren til en ekte norsk sykkellegende, Johan Kaggestad.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Alexander Kristoff (@kristoff87)

- Annonse -

Kaggestad har hatt en ufattelig innvirkning på norsk sykkelsport gjennom sin tjueårige karriere som sykkelkommentator hos TV 2. Men han har hatt det tøft i det siste. Kaggestads sønn, Mads, har fortalt at hans far sliter med alvorlige helseproblemer, inkludert nedsatt nyrefunksjon på under ti prosent på grunn av diabetes​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sykkelmagasinet🚴🏼 (@sykkelmagasinet)

Kristoff, som er en av de mest kjente og respekterte navnene i norsk sykkelsport, ville gi noe tilbake. Han valgte derfor å dedikere seieren til Kaggestad. «Johan, denne seieren er til ære for deg,» sa Kristoff, med tydelig respekt og takknemlighet i stemmen sin​.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bobby Julich (@bobby.julich)

- Annonse -

Dette øyeblikket rørte mange til tårer, inkludert Dag Otto Lauritzen, sykkelekspert hos TV 2. «Jeg er helt enig med deg, Kaggestad har betydd mye. Det er fantastisk det du gjør. Også på dine vegne, og lagets,» sa Lauritzen til Kristoff, med tårer i øynene​.

Han legger også til:
– Jeg er sikker på at Kaggestad får tårer i øynene, for det gjør jeg også, sa Lauritzen.

I kommentatorboksen satt Mads Kaggestad og fulgte løpet. Han ble også rørt av Kristoffs hilsen til faren hans. «Det var utrolig fint gjort av Alexander Kristoff. Nå vinner han og kan dedisere seieren til min far, som helt sikkert sitter hjemme og ser på dette. Han er nok rørt han også, for dette var veldig flott,» uttalte Mads​.


Dette øyeblikket, fullt av takknemlighet og hyllest, vil bli husket i norsk idrettshistorie. Det minner oss om den sterke innflytelsen Johan Kaggestad har hatt på sykkelsporten i Norge, og den dype takknemligheten utøvere som Kristoff har for hans bidrag.

LES OGSÅ: Eli Strand deler hjerteskjærende kreftbeskjed: «Dette er desverre ikkje..»

Del gjerne videre slik at flere får med seg dette rørende øyeblikket. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -