Annonse

Da legen mistet deres nyfødte baby i gulvet – Sa han en setning som knuste foreldrene!

Av

Det å holde en nyfødt baby i hendene kan være overveldende fordi du er redd for at noe kan skje. Derfor blir babyer som blir født ofte håndtert av legen, sykepleieren og moren selv.
Det kom som et sjokk på Kristal Amezquita da hun forsto at legen som tok imot sønnen mistet han i gulvet mens han fortsatte, og sa til henne «Det er greit, du er ung, du vil få flere»!
Kristal var helt sønderknust!

Bilde: Love What Matters / Kristal Amezquita

Hun hadde hatt en helt grei graviditet helt fram til hun var 21 uker inn i graviditeten men da ble hun øyeblikkelig innlagt på sykehus på grunn av smerter og sammentrekninger i magen.
Da hun var 5 måneder på vei opplevde hun plutselig å få smerter i magen, som hun senere oppdaget var sammentrekninger.
Hun var hos legen dagen etter, hun kunne fortsatt kjenne baby Ian bevege seg, og hjerterytmen var normal.
Det så greit og legen kalte det bare «voksesmerter», og dagen etter skulle hun på 21 ukers ultralyd kontroll så det ville da bli satt søkelys på eventuelt om det var noe problemer.

Bilde: Love What Matters / Kristal Amezquita

Dagen etter våknet Kristal opp med enda verre smerter enn tidligere. Hun tok seg fri fra jobben og la seg i sengen og ventet til mannen hennes skulle komme hjem fra jobb.
Han kjørte henne rett på akutten, og legene informerte henne om at fødselen allerede var i gang, og at det hadde begynt å lekke fostervann, og de viste at dette var noe som babyen trengte for å overleve.

Bilde: Love What Matters / Kristal Amezquita

På dette tidspunktet fikk Kristal beskjed om at de enten kunne fremskynde fødselen med hjelp av medisiner eller la kroppen hennes ta seg av det – hun valgte det sistnevnte.
«Jeg fikk kateteret og omtrent en halvtime senere kjente jeg meg så dårlig, jeg hadde vondt og mitt hjerte var knust. Jeg ringte til sykepleieren og sa til henne at jeg ville ha kateteret ut, jeg kunne kjenne den, men hun sa at jeg hadde epidural så jeg burde ikke kjenne noe. Mens hun og legen kontrollerte meg, gikk vannet. Det var da alt raste rundt meg. Jeg visste at dette virkelig skjedde, jeg mistet virkelig barnet mitt.»

Ian var så liten, han veide 300 gram, og han gled ut av hånden på legen.
Nå deler Kristal sin råe og ekte historie på Love What Matter og håper historien om Ian kan hjelpe andre som har mistet et barn, for foreldre skal vite at de er ikke alene, og hun oppfordrer andre til å dele sin historie.


Så utrolig trist! Hvil i fred lille venn!


LES OGSÅ: Videoen av den adopterte babyen med Down syndrom som smiler til sin nye mamma, smelter hjerter verden over!

Relaterte artikler