Annonse

Da hunden på dyrehjemmet steller seg på vekten – Skjønner de hva som har skjedd!

Av

Da dyrehjemmet i Chicago, USA, «Happy Dog Barkery», mottok den 8 år gamle Beaglen, Kale Chips, ble de sjokkert over å se hvilken tilstand den var i.
Den var sykt overvektig og veide 40 kilo og kunne nesten ikke gå!
Normalvekt for denne middels store jakthunden er, 10-11 kg for hannhunden.

Kale Chips hadde blitt overforet av eieren som hadde alvorlig hukommelsestap.
Heldigvis var det dedikerte medarbeidere på Happy Dog Barkery, som vil ta seg av han og gi han riktig diett og trim som inkluderte lange turer og svømming hver dag.
Ett år senere hadde han halvert kroppsvekten.
«Det har skjedd en slik forandring. Han har nådd målet sitt og har det bra. Han kan glede seg over livet nå. Han elsker å løpe og svømme og jage ekorn. Alle ting han ikke kunne gjøre før,» sa Beth Staley, innehaveren av dyrehjemmet.
Kale Chips ble ikke adoptert, men ble værende som permanent fosterhund på Happy Dog Barkery til han døde.
Happy Dog Barkery har laget et minneklipp om Kale Chips som viser hans fantastiske reise. Og de skriver følgende på Facebook:

«Takk alle for deres vennlige og ord fine minner. Dere vet alle hvor vanskelig det er å miste en hund. Kale var unik og hans historie berørte så mange mennesker så jeg synes dette er enda vanskeligere. Jeg leter fremdeles etter ham på morgenen og i butikken når jeg hører noe som ville fått ham til å bjeffe. Jeg ville sagt at ekornene på gården er lykkeligere nå som han ikke jager dem, men Rose (hans nylig adopterte søster) og Hazel holder dem fremdeles aktive. Jeg tenner et lys i kveld i hans minne og jeg har fortalt ham hvor mye han er savnet av alle. Fred, kjærlighet og beaglekyss».
Se minneklippet om livet til Kale her:


 

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner.

LES OGSÅ: Mishandlet valp blir funnet med plastpose rundt hodet – Hunden er ikke til å kjenne igjen etter forvandlingen!


Kilde: Metro

Relaterte artikler