12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemHistorierDa hun skulle gifte seg fikk hun sitt livs overraskelse - bare...

Da hun skulle gifte seg fikk hun sitt livs overraskelse – bare vent til hun snur seg

- Annonse -

Maskiningeniør José Victor Flach overrasket sin forlovede Cíntia Bonfante Pereira, som ble rørt til tårer under bryllupseremonien deres i Caxias do Sul Brasil.
Paret hadde vært sammen i over 3 år da de bestemte seg til slutt for å knytte bånd. Seremonien fant sted i en kirke hvor både venner og familie deltok, men det dukket opp noen helt spesiell gjester som bruden ikke visste om.
Elevene hennes med Downs syndrom, ønsket å spille en viktig rolle i bryllupet til læreren som de elsket.

Downs syndrom gjør det til en utfordring å kommunisere og samtale for den berørte personen.

- Annonse -

Cíntia jobber som logoped for barn med Downs syndrom, og arbeidet hennes har gjort en stor forskjell i livene til mange barn. Og vi vet alle hvor mye en omsorgsfull voksen kan påvirke livet til et barn i utvikling.

Sabe aquela tristeza profunda que chega a doer o peito? É assim que estou me sentindo hoje.. Meu Vô foi uma das pessoas…

Publisert av Cíntia Bonfante Pereira Tirsdag 16. mars 2021

En video som ble delt på nettet viser de to barna som går ned midtgangen, med Gabriela som bærer brudgommens ring og Arthur som bærer brudens ring.
De ser glade og stolte ut, og gjestene bryter ut i applaus når de når enden av gangen. Etterpå får de to barna lov til å sitte ved siden av brudeparet under seremonien.

- Annonse -

Da hun så på hvem som hadde med seg ringene, ble hun helt satt ut av øyeblikkelig og begynte å gråte.


«Jeg hadde aldri forestilt meg den dimensjonen denne videoen kunne ha, og jeg kan bare si takk: takk for kjærligheten! ❤
Hver gang jeg ser den blir jeg enda mer begeistret! Jeg elsker yrket mitt så høyt og å ha muligheten til å ha noen av barna med meg den dagen var uforklarlig, følelsene tok overhånd på en måte som jeg trodde hjertet mitt ikke ville klare! Hehe.
Utrolig fornøyd med konsekvensene av denne videoen fordi drømmen min alltid har vært å spre skjønnheten i inkludering både sosialt og på skolen, og denne videoen ble utilsiktet et levende bevis på at alle fortjener like muligheter! Og det er det jeg alltid har kjempet for!», skriver Cìntia.

LES OGSÅ: Leah Isadora Behn står nå fram – dette er hennes nye kjæreste

Denne herlige historien viser at inkludering og mangfold kan berike alle aspekter av livet vårt! Del gjerne videre slik at alle kan få denne med seg. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -