19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemHistorierDa flyet tar av får den 96 år gamle kvinnen panikk -...

Da flyet tar av får den 96 år gamle kvinnen panikk – da gjør mannen siden av noe som rører passasjerene!

- Annonse -

Da Meghan Ashley gikk ombord på Southwest Airlines flyet fra San Diego til Nashville i USA, hadde hun ingen anelse om at hun skulle bli sittende siden av en «engel».
I et Facebook-innlegg delte Ashley den virkelig hjertevarmende historien om å se en ukjent mann reagere da en redd 96 år gammel kvinne satte seg ved siden av ham, ifølge parentingisnteasy.

«På flyet mitt fra San Diego til Nashville i dag satt det på raden ved siden av meg en 96 år gammel kvinne som ikke har flydd på 15 år» skrev Ashley
Ifølge Ashley var alt kvinnen ønsket å gjøre til bursdagen sin å fly til Kansas City i USA, for å se familien sin.
Hun var imidlertid ekstremt nervøs for å fly. Under flyturen strakte den eldre kvinnen seg og spurte mannen som satt ved siden av henne om han ville holde henne i hånden under takeoff. Hun klemte ham deretter igjen under turbulens.
«Han visste akkurat hva han skulle gjøre for å hjelpe henne gjennom flyvningen. Han hjalp henne med å reise seg for å gå på toalettet, og sjekket at hun klarte seg gjennom midtgangen. Det fikk meg til å smile hele flyreisen.

On my flight from San Diego to Nashville today, sitting in the row next to me was a 96 year old woman who hasn’t flown…

Publisert av Megan Ashley Mandag 29. juli 2019

- Annonse -

Denne mannen var hennes fly-engel. Han holdt vesken hennes, hjalp henne med å gå av flyet og å komme ned i rullestolen, og når hun ble forvirret og lurte på hvor datteren hennes ble av (hun kalte henne sin søster) ble han hos henne til hun fant henne på flyplassen.
Jeg gikk derfra med gledes tårer og var så takknemlig for mennesker som denne fantastisk personen», skriver Megan.


Med all negativiteten vi leser om i nyhetene i disse dager, er det små tilfeldige hendelser som disse som bidrar til å gjenopprette vår tro på menneskeheten.
Det er fortsatt mange omtenksomme, kjærlige og flinke mennesker der ute, selv om det noen ganger er lett å glemme. Mannen ba ikke om noe til gjengjeld for sin vennlighet. Imidlertid tilbød den eldre kvinnen ham posen sin med kringler ombord.

Denne hendelsen er virkelig verdt å hylle, selv om det skjedde i 2019. 
Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Lothepus deler følelsesladet beskjed – som alle burde få med seg: «Får igjen for..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -