9.2 C
Oslo
fredag, mai 27, 2022
HjemFamilieDa faren til tvillingene dør starter de med slektsforskning - De får...

Da faren til tvillingene dør starter de med slektsforskning – De får sjokk da de oppdager hva som har blitt skjult for dem!

- Annonse -

Tvillingene Audrey Bell og Cynthia McFadden, og deres yngre søster Stephanie, visste at ved å ta en DNA-test ville gi dem innsikt i deres aner og delte genetikk, men de forventet aldri at det også ville avdekke ledetråder til et 75 år gammelt uløst mysterium.
Familiens etternavn er Palmadesso, så deres italienske arv var en del av søstrenes identitet. De hadde alle vokst opp og hørt at pappas familie var italiensk og irsk.

Noen år etter at faren deres dør begynner de å undersøke familiehistorien, og Audrey var den første som tok en DNA test, hun ønsket å se DNA -forskjellene mellom søsknene. Men rapporten overrasket henne fordi hun ikke så noen italiensk aner. Det var et sjokk.
Så tok Cynthia en DNA-test, men akkurat som søsteren hennes, viste rapporten ikke noen italiensk aner, ifølge cafemom.

- Annonse -

I stedet viste det at hun hadde irske, skotske og spanske aner. Hun matchet også med noen hun aldri hadde hørt om, en 79 år gammel mann ved navn Tom Martin, som deler 22 prosent av deres DNA.
Det er den samme prosentandelen Cynthia som ville vært til en besteforelder eller onkel. Cynthia var så overrasket over disse funnene så hun ba Audrey om å sjekke hennes DNA-relative forbindelser for å se om hun matchet med Tommy, og det gjorde hun!

Bilde: Facebook/Cynthia Palmadesso McFadden

Tvillingene bestemte seg for å kontakte Tom, og de fikk snart vite at han var en 79 år gammel pensjonist bosatt i Florida som hadde bestemt seg for å teste DNA-et sitt av en veldig spesifikk og uvanlig grunn: Han hadde prøvd å finne sin savnede yngre bror, Gerald “Jerry” Martin, i flere tiår.

Tom fortalte søstrene at den 9. juli 1945 ble Jerry, bare to dager fra sin fjerde bursdag, kidnappet mens han og Tommy, den gang seks, var ute og syklet sammen i nærheten av hjemmet sitt i Hell’s Kitchen -området i New York City.
Som Tom husker, ble brødrene kontaktet av en kvinne som ga dem godteri. Jerry dro sammen med kvinnen for å få godteriet, og Tom ventet med syklene, men Jerry kom aldri tilbake.

- Annonse -

Kan faren, som de kjente hele livet som Richard Palmadesso, faktisk være Jerry Martin?
Etter at Jerry ble kidnappet, sendte faren Harold en rapport til den lokale politistasjonen. The New York Daily News skrev også en artikkel om hendelsen, som nevner at politiet mistenkte Tommy og Jerrys biologiske mor, Nancy.
De sjekket med politiet, men de fant ikke filen og forklaringen kunne være at det hadde vært en brann i området.

Etterhvert som tvillingene ble bedre kjent med Tom, dukket det opp flere likheter og ledetråder, noe som støttet DNA -resultatene.
Etter å ha utvekslet bilder, oppdaget de at Tom og Richard så påfallende like ut. Da de møtte Tom personlig for første gang, rundt Thanksgiving i 2019, oppdaget de at likhetene ikke endte der.

Bilde: Facebook skjermdump

«Det morsomme er at da vi møtte onkel Tom, fant vi ut at han elsker mye av det samme som faren vår gjorde. De begge elsket kokosnøttkake, og filmer og skuespill»
Men det som var enda vanskeligere å forstå var hvordan situasjonen kan ha blitt forklart for lille Jerry, hvis han virkelig hadde blitt ført direkte til Palmadessos ‘hjem på Staten Island etter å ha blitt bortført fra Manhattan. At han fikk nytt navn, nye foreldre og at han i stedet for å bli fire år nå var to.


I dag er Tom, Mary(Toms kone), Audrey og Cynthia i konstant kontakt på telefon, tekst og Facebook. De feirer spesielle anledninger, og søstrene deler spesielle minner om faren sin med Tom og Mary.

LES OGSÅ: Faren ser på babyens overvåkningskamera –  blir stiv av skrekk da han ser moren ligge på gulvet!

Del gjerne videre denne rørende historien med dine venner. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Maren Lundby jubler etter den gledelige beskjeden: «Jeg er…»

Nå er det mange som jubler etter den gledelig nyheten i Hoppsporten. Tidligere har det...

Dette er Emilie Mehl sine ærlige ord etter seier i Kompani Lauritzen: «Jeg klarer nesten ikke..»

Det var en vanvittig spennende finale i Kompani Lauritzen på TV2. Det er mange som...

Avslører påskeplaner: Dette skal kong Harald og dronning Sonja gjøre i påsken

Nå er det nok mange som kjenner at påskeferien er i gang. Noen jobber litt...

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom avslører nye detaljer om forholdet: «Vi skal…»

Kjæresteparet Vendela Kirsebom(55) og Petter Pilgaard(42), gjør seg nå klare til sommerens store eventyrbryllup...

Emilie Mehl med rørende beskjed, som alle burde få med seg: «Vil bare si…»

Emilie Mehl har fått mye oppmerksomhet etter at hun ble med i Kompani Lauritzen....

Kreftsyke Vivian(2), vinker hver dag til bygningsarbeiderne – en dag får hun en helt spesiell beskjed

2 år gamle Vivian blir behandlet for akutt lymfoblastisk leukemi (ALL), blodkreft som påvirker...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -