Annonse

Da eleven begynner å miste håret – Tar læreren et valg som endrer alt!

Av

Dino Shuffield var en lykkelig, sunn tredje klassing ved Lake Whitney Elementary school i USA, som plutselig begynte å miste håret.

Bilde: Youtube

Leger diagnostiserte den lille gutten med alopecia areata en auto immun tilstand der kroppen angriper hårsekkene. Hårsekkene blir ikke permanent skadet, så håret kan komme tilbake.
Men Dinos lærer, Ehren Steiner, bestemte at han ikke ønsket at eleven hans skulle gå gjennom hårtapet på egenhånd.
Han satte seg ned og hadde en prat med ham. Han lurte på om Dino hadde vurdert å barbere hodet, bare fjerne de hårtafsene som stod igjen.

Så en fredag ettermiddag fortalte læreren at hvis Dino bestemte seg for å barbere hodet, ville han også gjøre det. De var enige. Så mandag morgen kom Dino på skolen med barbert hode, men han var usikker på om læreren virkelig ville gjøre det.


Bilde: Youtube

«Jeg ble helt satt ut, han gjorde det faktisk», sa Dino.
Ehren Steiner, var ikke redd for å vis sin nybarberte skalle foran hele klassen hvis det betydde at han ville vise solidaritet overfor Dino.

«Det er tøft å gå gjennom dette på egen hånd, og jeg tror at hvis du kan ha noen å gå gjennom ting sammen med, gjør det livet morsommere» sa Ehren Steiner.
Og hva syns egentlig Dino om det hele?
«Han er den beste læreren noensinne!» sa Dino
Se og hør hele historien her:

Lærer yrket er virkelig noe man skal ha respekt for! Så fantastisk gjort av denne læreren. 
Del videre for å hylle denne fantastiske læreren!

LES OGSÅ: Hun var deprimert å ville klippe bort alt håret – frisøren nekter! Hun gir henne heller en makeover hun aldri vil glemme!


Forsidebilde: Youtube skjermdump

Relaterte artikler