Annonse

Da barnebarnet forlovet reiste hun til bestefaren i karantene – Hun måtte stå utenfor vinduet!

Av

De eldre er mest utsatt under dette Coronavirusutbruddet, men en kvinne lot ikke det hindre henne i å fortelle bestefaren at hun hadde forlovet seg.
En seniorbolig i North Carolina, USA, har begrenset besøk på grunn av frykt for overføring av COVID-19, viruset, men Carly Boyd måtte bare fortelle bestefaren at hun skulle gifte seg, ifølge Today.
Carly, fortalte umiddelbart familie og venner den gledelige nyheten, men når det gjaldt å fortelle bestefaren det, måtte hun finne på en kreativ måte.

«Jeg ønsket virkelig å kunne si det til bestefaren min, men han har demens og det er ingen tilgang til telefon. Jeg ville virkelig prøve å fortelle ham det», sa Carly.
Av hensyn til pasientene på, Premier Living and Rehab Center, er det ikke mulig for besøkende på dette tidspunktet. Imidlertid fant personalet en måte å dele de gode nyhetene med Carlys bestefar, uten å sette hans sikkerhet i fare.
Hun fikk beskjed om at hun kunne gå rundt bygningen så skulle de trekke opp persiennene slik at de kunne se hverandre!


«Jeg bare … det var veldig – herregud, jeg måtte gråte – det var veldig spesielt. Jeg ble veldig emosjonell og veldig trist, og jeg la bare hånden på vinduet, og han la også sin hånd der. Jeg sa bare til ham at jeg elsker ham, og han sa ‘Jeg elsker deg også, og jeg håper å se deg snart’, sa Carly.

Carly, håper og drømmer om ha bestefaren i bryllupet sitt neste år.
Husk å passe ekstra godt på hverandre i disse tøffe tider. Hold meg mest inne for å unngå smittespredning.
Del gjerne videre denne hjerteskjærende historien med dine venner.


LES OGSÅ: Mor med små barn ber om hjelp og blir oversett – Plutselig hører hun det banker på vinduet!


Forsidebilde: Facebook/Premier Living & Rehab Center Info Page

Relaterte artikler