Annonse

Da 6 åringen kaster gaven i søpla – Gir moren henne en lærepenge for livet!

Av

En mamma fra Florida har blitt rost på nettet etter at hun gav sin «utakknemlige» datter en
For å overraske henne hadde alenemoren Haley stresset rundt i 3 forskjellige butikker for å finne et helt spesielt pennal til henne, et som hun trodde ønsket seg. Hun håpet datteren ville juble av glede når hun fikk det.

Bilde: Facebook skjermbilde

Ting gikk imidlertid ikke helt slik Hayley hadde forventet seg.
Og den sjokkerende reaksjonen hun fikk fra datteren har hun lagt ut på Facebook:
«Da jeg overrasket henne med det i ettermiddag (trodde hun vill bli i ekstase) så stirret hun bare på det og kastet det i søpla og smalt i døra på soverommet.
Hun ropte «det er dumt, alle i klassen min har det.. jeg vil ikke ha det lenger!»

Jeg ble så sint for jeg har jobbet så hardt for klare det økonomisk på egenhånd og sørge for at hun alltid får det hun trenger.
Men jeg trodde jeg alltid hadde lært henne å være takknemlig og vite hvor heldig hun var men det var tydeligvis noen som trengte en liten «wake up call!»
Jeg ba henne om å ta pennalet ut av søpla og at vi skulle finne et barn å gi det til i morgen.. en mamma og en pappa som ikke har penger til noen skole eller noen som kanskje ikke engang har en mamma eller pappa .Jeg forklarte henne at hun ikke har krav på noe spesielt og hun tar for gitt hvor heldig hun er… så fra nå av skulle hun bruke en lynlås post, og hun skulle personlig være med å levere den fine boksen til et barn som kunne ha nytte av det .

Kanskje jeg overreagerer noen ganger, men jeg ville ha gjort alt for at hun skal ha de tingene hun ønsker seg som barn. Jeg tror virkelig å endre sin oppfatning [og] bare å være takknemlig kan snu enhver situasjon i livet. ”

Noe å tenke på for enhver, det å sette pris på det du har og være takknemlig for det du får!
Dette var nok en viktig lærepenge for den lille jenta, hjelp moren og dele dette viktige budskapet videre.LES OGSÅ: Mannen gikk i butikken og kjeftet på barna –  Da fikk han seg en lærepenge for livet!

 

Relaterte artikler