12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemEntertainmentDa 10-åringen begynner å spille piano i studio blir alle blåst av...

Da 10-åringen begynner å spille piano i studio blir alle blåst av banen – bare vent til musikken starter

- Annonse -

Da 10-år gamle Emilio Walter satte seg ved pianoet og begynte å spille Boogie Woogie i Nyhetsmorgon, kunne programlederne knapt tro sine egne ører. Hans utrolige talent trollbandt seerne, og når han fremførte sanger fra sine idoler som Owe Thörnqvist og Jerry Lee Lewis, føltes det som om tiden stanset.

I stedet for å følge dagens musikktrender i sin egen generasjon, har han en lidenskap for eldre musikk, spesielt Boogie Woogie.

- Annonse -

Så da Emilio trådte frem på TV-skjermen og lot fingrene danse over pianoets tangenter, var det umulig å ikke bli imponert. Han har ikke bare lyttet til eldre musikk, han har også lært seg å spille den med en ferdighet som er langt over hans alder. På scenen har han hatt muligheten til å spille sammen med etablerte artister som Robert Wells og til og med sin store helt, Owe Thörnqvist.

Se video her:


Emilio forklarte sin kjærlighet til eldre musikk og avslørte at det var noe som hadde gått i arv gjennom generasjonene i hans familie.

Emilio hadde omfavnet stilen fullt ut. Han hadde ikke bare klær og frisyre i tråd med eldre musikk, men også selvtilliten og energien som kreves for å fremføre den.

- Annonse -

I dag, som 17-åring, fortsetter Emilio Walter å forbløffe verden med sitt musikalske talent. Han har utviklet seg til å bli en enda mer dyktig musiker og en inspirasjon for unge musikkelskere overalt.

LES OGSÅ: Axel Lund Svindal og Amalie Iuel viser bilde av sin nyfødte – dette er deres egne ord: «etter noen tøffe dager på sykehuset»

Del gjerne videre slik at alle får med seg dette fantastiske talentet!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -