Annonse

Claus satt fast sine edle deler i denne krakken – nå ler tusenvis av hans noe flaue episode i dusjen!

Av

Claus Jørstad hadde vært på Ikea å kjøpt seg en stol som han syntes passet fortreffelig å sitte på i dusjen, han prøvde den og han satt godt på den, men det skulle ikke gå helt som tenkt!

Han valgt å dele sin historie på IKEA sin Facebook side og det har nå blitt en internett suksess!

Det han ikke hadde tenkt over var disse 8 hullene på stolen, og det var det som skulle bli et problem for han. Og det var det som gjorde at vi fikk en god latter når vi leser hans historie.


Her forteller hva som skjedde:

«Vel hjemme, plasserte jeg stolen i dusjen og hoppet inn. Uten klær denne gangen. Jeg satte rumpa ned rolig på stolen og satt der mens jeg vasket kroppen. Inkludert Skipper’n og hans to matroser. Som dere forstår er Skipper’n kaptein der nede og matrosen er de to nøttene som dingler, men ettersom dere er svenske, og jeg vet dere i Sverige ikke er så glad i direkte beskrivelser av kroppens befruktningsapparat så kaller jeg dem for skippere og matroser»

Bilde: Claus Jørstad/Facebook

«Så når det er glatt på dekk og kapteinen med besetning blir yre av skummet, ja da begynner de å skli rundtomkring som fulle sjømenn.


Det hendte noe! En matros sklei helt ubemerket avgårde og så sitt snitt til å gli ned i en av hullene på krakken. Jeg merket det ikke med en gang, og som noen vet kan saker og ting utvide seg i varmen. Og når en matros blir glovarm, ja da utvider den seg også ekstra mye. Dette merket jeg ikke før jeg skulle reise meg opp, nå merket jeg at krakken hang fast i rumpa og dinglet, og jeg kjente en ubehagelig smerte som slo ned som et lyn i meg. Den jævla udugelige matrosen satt fast i hullet.

 

Bilde: Claus Jørstad/Facebook

Så der satt jeg da, og jeg satt der, og spekulerte og funderte og lurte. Jeg kunne ikke få løs matrosen, og jeg var ikke sikker om jeg klarte å trykke han løs. Så jeg satt der og funderte litt til.

Jeg satt der så lenge at varmtvannet tok slutt – og som man vet blir det kaldt nå varmtvannet tar slutt. Forferdelig kaldt!

Ettersom jeg begynte å fryse så tenkte jeg at jeg i alle fall skulle forsøke å holde varmen mens jeg funderte og tenkte, så jeg forsøkte forsiktig å strekke meg etter hårføneren.. Og gjett hva som hendte da?! Kulden hadde jo faktisk fått den der oppblåste matrosen å krympe igjen, så med ett plopp var jeg en fri mann igjen!

Så nå har jeg et spørsmål til dere: finnes krakken i gult?»

Denne ærlige historien fikk mange til å reagere, og på bare en dag fikk innlegget over 25 000 liker klikk og over 12 000 delinger. Og det var mange som fikk seg en god latter, deriblant IKEA selv som valgte å kommentere innlegget til Claus.

IKEA skriver i kommentarfeltet:

«Hei Claus! Det var tråkigt att höra att manskapet råkade i knipa och att det nästan blev ett fall för räddningstjänsten. Vi rekommenderar att du plockar ut pallen från duschen och använder den till att sätta en fin blomma på, eller att du sätter på den en riktig uniform och i riktig miljö. Skulle du välja att behålla den i duschen så får du se till att klä dig rätt till nästa sjöutflykt. Här kan vi bland annat rekommendera en sydväst. När det gäller din fråga så finns Marius-pallen bara i rött, svart eller vitt. Ha en fortsatt bra dag”

HA HA! Del videre om du også fikk deg en god latter!

LES OGSÅ: Mammaen vil finne ut hva som skjer hjemme når hun ikke er tilstede – skjult kamera får internett til å dø av latter!

 

Relaterte artikler