Annonse

Christine Koht med nye ord fra Rikshospitalet: «Jeg er fortsatt syk og….»!

Av

Christine Koht kjemper en kamp mot kreftsydommen, og har noen tunge og tøffe dager.
Hun oppdaterer ofte sine fans og følgere i sosiale medier, og mange ber for henne hver eneste dag.
Det er flere tusen mennesker som støtter henne og sender henne varme ord og tanker. Hun trenger virkelig all støtte hun kan få i den tøffe tiden, kjærlighet fra medmennesker betyr utrolig mye.

For en stund siden la hun ut et rørende innlegg med en film.
Hun har også lagt ved en rørende tekst med filmen,
og da skrev hun følgende på Facebook: 

«Kjære gode engler 🌷jeg er så rørt av at det er så mange som heier på at jeg skal leve. Komme tilbake med masse blomster i håret . og få komme tilbake til scenen , å få reise rundt i Norge og spre energi fylt av takknemmelighet og masse masse kjærlighet. For jeg laget jo et helt ferdig nytt show som jeg spilte 7 ganger , men på mitt siste show så var jeg så svimmel og så dobbelt at jeg etter 15 min bare måtte si til publikum » beklager , men jeg greier ikke mer. Jeg må bare gå bak scenen og legge meg – men jeg lover å komme tilbake »
Og så fikk jeg vite dagen etter av legen » jeg har en dårlig nyhet til deg- du har kreft med spredning – i halsen, i begge mandler og i ryggen » 7 ondartete svulster . Og det første jeg spurte om var » kommer jeg til å dø ? »
Og han kunne jo ikke svare annet en at det skal vi alle en dag . Eller som en annen lege sa » kanskje jeg dør av en murstein i hodet i morgen «

Jeg har aldri hørt eller lest om noen som har dødd av en murstein i hodet .
For jeg har så mye ugjort i livet – inni meg bor det en halleluja – predikant 🌺🌸


Her kan du se den rørende og hjerteskjærende filmen hun har lagt ut tidligere.

Nå har hun det noen nye ord på sin Facebook side.
Hun oppdaterer så ofte hun har mulighet, og denne gangen skriver hun følgende:

«Kjære gode venner.
Jeg er fortsatt syk og på Rikshospitalet. Nå har jeg snart ligget 1 år på sykehus … og jeg er så STOLT av at jeg fortsatt kjenner at jeg kan glede meg over små ting… og har humor. Mamma mener jeg nå bør finne tilbake til min egen stil med blomster på hodet.
God natt… for på sykehuset legger vi oss kl. Ni. Klem fra Koht»

 

Hun har også lagt ved et nytt bilde av seg selv, der hun skriver: Oj… her kommer bildet.
Christine glemte kanskje og legge ved bilde i samme status oppdatering.

La oss sammen sende henne masse klemmer og kjærlighet, hun trenger all oppmerksomhet hun kan få. 
Legg igjen et hjerte i kommentarfeltet før du går videre. Du er sterk og modig Christine, vi alle heier på deg. 
Vi ønsker deg riktig god bedring.

LES OGSÅ: Christine Koht avslører legens beskjed, den angår oss alle:  «Jeg har en dårlig nyhet til deg»!


Forsidebilde: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler