Annonse

Christine Koht med ny oppdatering fra Sunnaas sykehus – med en detalj som treffer oss rett i hjertet!

Av

Christine Koth har lenge vært åpen om sin helsetilstand og kampen mot kreften.
For ikke lenge siden så delte hun et innlegg der hun avslørte at hennes kone, Pernille hadde blitt syk.
Da skrev hun følgende på Facebook:

«Tusen takk for all varme og omsorg jeg får av dere 💗
Det er en av mine sykehusengler som bare hengte opp en kladd på speilet mitt og begynte å skrive . Og jeg tenkte , hva er det hun skal skrive – og hun skrev DU ER STERK ! Og ja, jeg har hørt veldig mange, også leger, som har sagt til meg at jeg er sterk . Men er det noe jeg trenger nå så er det DOBBELT styrke. For min elskede Pernille, som har vært så trygg, så sterk, så kjærlig og besøkt meg 2 ganger hver dag hele dette året ligger nå på Rikshospitalet og er alvorlig syk. Med en sterk immunreaksjon pga en farlig bakterie som har gitt henne nyresvikt. Jeg har ikke greid å skrive om dette før, for jeg har vært i sjokk i 3 uker.

Dette er bare helt sinnsykt ! For hun ble akutt lagt inn på intensiven, der jeg også har vært i mange uker, og nå ligger hun utrolig syk på SAMME avdeling , infeksjonsavd, som jeg nettopp har ligget på i over 4 mnd. Jeg syns vi har fått nok juling dette året, om ikke Pernille også skulle bli alvorlig syk. Så når jeg legger meg så må jeg bare gråte og gråte. For jeg savner henne så mye at det gjør vondt i hjertet. Hun har vært min klippe i 29 år, og hver dag med henne har vært en stor glede. Hennes latter, tanker, intellekt, hennes kjærlige vakre sjel. Og så plutselig , på 1 sekund, for 3 uker siden, ble hun en helt annen. Ble iskald i kroppen og sinnsykt trøtt. Det skjedde her på besøk på Sunnås, for vi skulle , for første gang på 1 år få sove i samme rom og få være sammen mer enn 2 timer. Og vi koste oss så veldig veldig . ..og jeg fikk stryke henne på ryggen , ja, jeg strøk henne på ryggen til kl 3 om natten mens tårene rant. Du aner ikke hvor takknemmelig jeg var . Og jeg ba til Gud , kjære kjære Gud, ikke la min Pernille bli syk .for nå trenger vi styrke sammen – vi er 1 sjel sammen.

Så nå er jeg både pasient og pårørende . Hun er så svak og sliten av å ha nyresvikt med dialyse at hun nesten ikke greier å snakke i tlf. Så nå må jeg hente all den styrke jeg greier , for det er så tomt og ensomt uten verdens nydeligste Pernille.
Men jeg kjemper på , vi MÅ jo 1 dag få bo sammen igjen i vårt røde eventyrhus 🌷🌷🌷»


Hun la ut dette bildet sammen med teksten:

 

Nå har hun delt noen nye ord fra oppholdet på Sunnas sykehus.
Det er sterkt og lese, men også veldig inspirerende hvis positiv hun selv om livet er vanskelig.

Du er virkelig en stor inspirasjon Christine til alle mennesker der ute som trenger styrke og pågangsmot.
Dette er hennes nyeste oppdatering i sosiale medier:

«Dette er utsikten min fra rommet på sunnaas . Og jeg får så mye håp av å se på denne vakre lysende stjernen. For det var en skjønn mann , med verdens søteste navn, Lillebror, som bare kom hit med denne fantastiske stjernen . Og han sa til meg « du lyser opp som en stjerne , og deler så raust av din sårbarhet, så jeg måtte gi deg den vakreste stjerne. Og denne stjernen skal gi deg håp og tro. Så derfor har jeg stemt på deg som årets navn.

Så nå tenker jeg , så utrolig fantastisk opptur ( i all sykdom og Pernille med nyresvikt ) det hadde vært å bli årets navn BÅDE i VG og Dagbladet.
Så hvis dere har lyst å gi meg masse glede og lykke før jul her på Sunnaas , så bare stem i vei ! Det er litt rart, men det går faktisk an å stemme 100 ganger . Nå skal jeg selv gå inn å stemme på meg selv ,
Hvertfall 10 ganger .

Så ser jeg på den lysende stjernen og ber til Gud om at jeg en dag skal få oppleve å greie å dusje alene, kle på meg uten hjelp, gå ned trappen, og få gi Pernille en klem , og si
« skal jeg lage en kopp kaffe til deg ? «
Ja, tenk det 🌺»

Dette er innlegget hun har lagt ut med bildet av en stjerne!

Det hadde vært helt fantastisk om hun hadde vunnet «Årets navn»!
Det er virkelig noe hun fortjener etter den tøffe tiden, hvor hun har kjempet hver eneste dag.
Hun er raus, modig og sterk, men hun byr også på seg selv. Det er virkelig en verdig vinner av prisen «Årets navn»!

La oss sende henne mange hjerter og ønske dem begge riktig god bedring. 
Og håpe de begge blir friske snart, vårt hjerte gråter når vi tenker på hvor tøft dere har det nå. 

Husk også å gå inn å stemme på Christine som Årets navn, om du syns hun fortjener den oppmerksomheten. 
Del gjerne videre slik at flere også sender sine stemmer til den modigste og tøffeste dama i verden, Christine Koht. 

LES OGSÅ: Christine Koht deler en hjerteskjærende beskjed: Dette er bare helt sinnsykt!


Forsidebilde: Facebook skjermbilde / christinekoht

Relaterte artikler