15.2 C
Oslo
onsdag, september 23, 2020
Hjem Nyheter Kjendis Christine Koht med hjerteskjærende oppdatering: "Jeg ber til gud"!

Christine Koht med hjerteskjærende oppdatering: «Jeg ber til gud»!

- Annonse -

Christine Koht har nå delt en ny oppdatering på Facebook, og denne treffer oss rett i hjertet.
Det har vært en tøff tid for Christine, der hun i lang tid har kjempet mot sykdommen. Ikke nok med at hun selv har vært syk, men ikke for lenge siden ble hennes kone også alvorlig syk. Det er så flott å se at hun har en sterk mor som støtter henne hver eneste dag  Det er sterkt å lese hva hun nå skriver.

Bilde: Facebook skjermbilde

- Annonse -

Nå har hun delt noen nye ord og lagt med en film. 

«Mamma er veldig opptatt av at jeg må gre håret mitt mye mer. Hun sa til meg denne uka .
« på 1. Siden av se og hør så ser det ut som du har stått rett opp av senga, du et nødt til å begynne å gre deg . Så idag bestemte hun seg for at den kladden som dekker speilet , hvor det står : DU ER STERK – må jeg rive bort. « nå må du begynne å se deg i speilet og gre deg og pynte deg med et skjerf i hodet «
Men det er bare det at det er så mye annet som er viktigere enn at jeg er bustete på håret . At jeg lever idag, at jeg må trene og gå tur , at Pernille lever , at jeg ber til Gud om at jeg og Pernille kan få leve og være friske nok denne uka sånn at vi kan få være sammen på julaften .

Men tilbake til at jeg fikk dekket hele speilet med DU ER STERK , var jo både en inspirerende start på dagen OG å få slippe å få sjokk av å se meg selv i speilet. Ikke fordi jeg tenker at jeg er stygg, men fordi jeg får SJOKK, fordi inni meg så føler jeg meg som før. Og I speilet så blir jeg minnet om at jeg må gå ned 30 kilo i vekt . Mamma mener at det holder at jeg går ned 11 kilo , ned til 99 kilo .

- Annonse -

Men jeg tenker , hvis det er mulig og jeg lever, så er jo drømmen å få gå med alle de fine kjolene mine . Selvom det ligger langt langt frem .

Min store drøm er at Pernille og jeg greier å komme hjem til mamma på julaften . For hun pynter og dekker på, og har verdens koseligste julehus. Så HVIS vi begge får permisjon , så skal jeg gre håret, pynte meg med hårbånd og blomst.
Julegaven til mamma i år er at jeg lever , og det vil verdens beste mamma så gjerne feire 🌷🌷🌷»

Hun har også lagt med en film du kan se her:

Vi håper du får ønsket ditt oppfylt! At du og din kjære kone kan komme hjem til jul.
La oss alle sende henne mange hjerter og klemmer! De trenger all styrken de kan få!

LES OGSÅ: Nytt sjokk for Christine Koht: PLUTSELIG ble hun en helt annen!

Forsidebilde: Facebook skjermbilde / christinekoht

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

FLERE ARTIKLER

Eilev Bjerkerud (31), tidligere vinner av «Farmen» og «Skal vi danse» – Avslører gode nyheten!

Eilev Bjerkerud vant Farmen i 2015, og ble et kjent ansikt for det norske...

Moren er helt sønderknust når bare ett barn møter opp i guttens 5 års dag – sønnen har Downs syndrom!

En sønderknust mor til en gutt med Downs syndrom har delt en tårevåt video...

Tyver forsøker å rane baren, men da viser den 85 år gamle oldefaren hvem som er sjefen!

En 85 år gammel oldefar som klarte å takle ranere med avsagd hagle og...

Karen-Marie Ellefsen med overraskende beskjed: «Sikkert ikke fortjent…»!

Programleder og sportskommentator Karen-Marie Ellefsen har jobbet i NRK siden 1979. Hun har banet...

Martha Louise fikk seg en stor overraskelse på bursdagen sin

Märtha Louise ble født 22. september 1971 på Rikshospitalet i Oslo. Hun er nummer...

Verdens første overlevende syvlinger gjør seg klar til å feire sin 23 års dag – Slik ser de ut i dag!

Å tenke på tvillinger, trillinger eller til og med firlinger må være spennende –...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Christine Koht med rørende beskjed sine følgere: «Legen sier til meg…..»

Christine Koht er elsket av hele folket, og har virkelig satt sine spor i mange. Den sprudlende og glade jenta som alltid har et smil...

Moren til Christine Koht bryter ut i tårer – Etter beskjeden fra sykehuset!

Moren til Christine Koht i tårer etter å ha fått en helt spesiell melding fra Rikshospitalet! Christine Koht(53), den folkekjære programlederen og komikeren fikk påvist...

Stacy(31) gikk ned 90 kilo på 1,5 år – Med enkle disse enkle forandringene!

Stacy Blair sa hun hadde et "aha" øyeblikk for tre år siden som motiverte henne til å forandre livet sitt, og til slutt miste...

Nå forteller Runar Søgaard sannheten om livet med Carola; «Jag har varit tyst i alla år»!

Runar Devik Søgaard (53) er norsk ledelseskonsulent og musikkonsulent og bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership», men eier...