Annonse

Christine Koht deler rørende ord, som treffer oss alle: «Etter 1 år som dødsyk»!

Av

Christine Koht er veldig flink til å oppdatere sine følgere i sosiale medier.
Ikke bare om hyggelig ting, men også om triste ting fra hverdagen. Hun klarer stort sett å se veldig lyst på livet, selv om hun er i veldig tøff situasjon. Det er mange som følger henne hver eneste dag i sosiale medier, og spesielt etter at hun fikk bekreftet kreftsykdommen.

Hun viser virkelig mot og styrke og kjemper en kamp hver eneste dag. Det er så flott at hun tør og dele dette med alle, hun er virkelig et stort forbildet for mange.

LENGER NED KAN DU SE HENNES SISTE OPPDATERING: 


Forrige oppdatering skrev hun denne oppdateringen, med en film hun la ved.
Hun skrev følgende på Facebook den 6. november 2019. 

«Det er MYE jeg må trene på før jeg kan flytte hjem til min elskede Pernille .
Åååååå, jeg lengter så veldig hjem !!!
Drømmen er at jeg bare kan si « jeg drar ned til butikken og handler jeg «
Jeg skal jo lære ALT på nytt , så derfor har jeg små mål hver dag 🌸»


Nå har hun nok en gang oppdatert alle sine følgere i sosiale medier.
Hun skriver følgende:

«Jeg er så utrolig takknemmelig for alle kjærlige rørende meldinger fra dere
Jeg har aldri opplevd så mye omsorg i hele mitt liv.
Og jeg har aldri kjent på hvor utrolig dyrebart livet er. Jeg får ofte høre at jeg er sterk, men jeg er også svak. Kroppen min er enormt sliten etter 1 år som dødsyk. Og kanondose med immunterapi, 1000 mg kortison over lang tid og 3 ganger i koma har gitt meg mange skader og nervesmerter.
Men jeg trener på og ber til Gud om at jeg ikke må
Ta ambulansehelikopter. til Rikshospitalet . ( for Helikopter ligger rett utenfor vinduet mitt 🙂 Drømmen min nå
er en kaffe med Pernille i jula. Og kunne greie å kjøpe feks epler eller salo uten å å bli utslitt. Så derfor øver jeg 1 gang i uka på å gå mer og mer innover i butikken. For en av de verste nerveskader jeg har fått er i øynene. Så i dag er ikke målet tomatpuré, men å gå fra frukt, servelat og til zalo og oppvaskbørste. Klem c ⭐️⭐️⭐️»

Dette er filmen hun har lagt ut med de rørende ordene:

La oss sammen sende henne mange hjerter og kjærlighet. Hun trenger all støtte hun kan få i de daglige gledene hun nå opplever.  Det er så herlig å se alle de flotte fremskrittene du har nå, og ikke minst en påminnelse til oss alle om å sette pris på livet.

God bedring Christine, vi håper snart du blir frisk.

LES OGSÅ: Christine Koht med nye ord fra Rikshospitalet: Jeg er fortsatt syk og….!Forsidebilder: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler