Annonse

Christine Koht deler nye og rørende ord: – «Nervesmerter etter mange ganger koma»!

Av

Christine Koht er veldig flink til å oppdatere sine følgere i sosiale medier.
Ikke bare om hyggelig ting, men også om triste ting fra hverdagen. Hun klarer stort sett å se veldig lyst på livet, selv om hun er i veldig tøff situasjon. Det er mange som følger henne hver eneste dag i sosiale medier, og spesielt etter at hun fikk bekreftet kreftsykdommen.

Hun viser virkelig mot og styrke og kjemper en kamp hver eneste dag. Det er så flott at hun tør og dele dette med alle, hun er virkelig et stort forbildet for mange. 

Forrige oppdatering på Facebook skrev hun følgende: 
Dette er så rørende!! 🌸🌸
Tenk at jeg vant ÅRETS FORBILDE og at jeg kan dele det med dere! Jeg er så takknemlig, tusen tusen takk!!!! Skulle gjerne vært der med den blomsterpyntede rullatoren min og strålt på scenen mens jeg tok imot prisen, men det blir litt for mye for meg enda.
TAKK til den beste mammaen i hele verden som var der for meg og tok i mot prisen❤️
Jeg har aldri vært så takknemlig, så tusen tusen takk!! DETTE skal jeg bruke som motivasjon til å bli enda bedre, for jeg er fortsatt veldig syk, men jeg gir meg ALDRI! ❤️❤️

Bilder: Facebook skjermdump/christinekoht og Dagbladet.

Nå har hun nok en gang delt en ny film og noen nye ord på Facebook.
Hun skriver følgende på Facebook den 6. november 2019. 

«Det er MYE jeg må trene på før jeg kan flytte hjem til min elskede Pernille .
Åååååå, jeg lengter så veldig hjem !!!
Drømmen er at jeg bare kan si « jeg drar ned til butikken og handler jeg «
Jeg skal jo lære ALT på nytt , så derfor har jeg små mål hver dag 🌸»


La oss sammen sende henne mange hjerter og kjærlighet. Hun trenger all støtte hun kan få i de daglige gledene hun nå opplever.  Det er så herlig å se alle de flotte fremskrittene du har nå, og ikke minst en påminnelse til oss alle om å sette pris på livet.

God bedring Christine, vi håper snart du blir frisk.

LES OGSÅ: Christine Koht med nye ord fra Rikshospitalet: Jeg er fortsatt syk og….!


Forsidebilder: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler