Annonse

Christine Koht deler en hjerteskjærende beskjed: «Dette er bare helt sinnsykt»!

Av

Christine har i lang tid kjempet en tung kamp mot kreften, hun har hatt mange oppturer og nedturer.
Hun deler ofte ting fra sitt eget liv, og hun er flink til å oppdatere sine følgere.

Nå har hun delt et nytt og hjerteskjærende innlegg i sosiale medier.
Det er mange som har støttet henne i den tøffe tiden, men den som alltid har vært der – er hennes kone.
Nå er siste nytt at hennes kone Pernille har havnet på sykehuset. Når vi leser innlegget så skjønner vi et det er ganske alvorlig, og at kona er syk.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

God jul fra den lille koselige familien min koht og rygg og 2 pelstryner

Et innlegg delt av Christine Koht (@christinekoht)

Dette er ordene hun nå har delt:

«Tusen takk for all varme og omsorg jeg får av dere 💗
Det er en av mine sykehusengler som bare hengte opp en kladd på speilet mitt og begynte å skrive . Og jeg tenkte , hva er det hun skal skrive – og hun skrev DU ER STERK ! Og ja, jeg har hørt veldig mange , også leger, som har sagt til meg at jeg er sterk . Men er det noe jeg trenger nå så er det DOBBELT styrke. For min elskede Pernille som har vært så trygg så sterk så kjærlig og besøkt meg 2 ganger hver dag hele dette året ligger nå på Rikshospitalet og er alvorlig syk. Med en sterk immunreaksjon pga en farlig bakterie som har gitt henne nyresvikt. Jeg har ikke greid å skrive om dette før , for jeg har vært i sjokk i 3 uker.
dette er bare helt sinnsykt ! For hun ble akutt lagt inn på intensiven , der jeg også har vært i mange uker, og nå ligger hun utrolig syk på SAMME avdeling , infeksjonsavd, som jeg nettopp har ligget på i over 4 mnd.

Jeg syns vi har fått nok juling dette året, om ikke Pernille også skulle bli alvorlig syk. Så når jeg legger meg så må jeg bare gråte og gråte. For jeg savnet henne så mye at det gjør vondt i hjertet. Hun har vært min klippe i 29 år , og hver dag med henne har vært en stor glede. hennes latter, tanker, intellekt, hennes kjærlige vakre sjel. Og så plutselig , på 1 sekund , for 3 uker siden, ble hun en helt annen. Ble iskald i kroppen og sinnsykt trøtt. Det skjedde her på besøk på Sunnås, for vi skulle , for første gang på 1 år få sove i samme rom og få være sammen mer enn 2 timer. Og vi koste oss så veldig veldig . og jeg fikk stryke henne på ryggen , ja, jeg strøk henne på ryggen til kl 3 om natten mens tårene rant.


Du aner ikke hvor takknemmelig jeg var . Og jeg ba til Gud , kjære kjære Gud, ikke la min Pernille bli syk .for nå trenger vi styrke sammen – vi er 1 sjel sammen. Så nå er jeg både pasient og pårørende . Hun er så svak og sliten av å ha nyresvikt med dialyse, at hun nesten ikke greier å snakke i tlf. Så nå må jeg hente all den styrke jeg greier , for det er så tomt og ensomt uten verdens nydeligste Pernille.
Men jeg kjemper på , vi MÅ jo 1 dag få bo sammen igjen i vårt røde eventyrhus 🌷🌷🌷»

Hun har lagt ut dette bildet sammen med oppdateringen.

Bilde: Facebook skjermdump / Christine Koht. 

Innlegget har fått flere tusen reaksjoner, og kommentarene renner inn.
Det er mange som sender trøstende og flotte ord. Det er en som skriver:

Jeg sender deg Christine og din kjære Pernille mange gode varme god-bedring klemmer ♥️♥️♥️ Jeg sender all den styrke jeg kan gi dere ♥️♥️♥️ Jeg håper at dere begge blir friske og raske igjen slik at dere atter kan bo sammen i det fine røde huset deres ♥️♥️♥️

Mens en annen skriver:
Dette var ubeskrivelig trist å lese, tårene triller, hva dere må tåle! Sender over masse varme gode tanker og ønske om rask og god bedring til dere begge to. Dere må få fortsette å leve livet deres sammen i det lille røde huset ❤️👭❤️

Det gjør vondt i hjertet når vi leser dette, vi det hvor tøff den siste tiden har vært for dem begge. 
La oss sende begge to mange hjerter, og vise dem all støtte de trenger nå i den tøffe tiden.
Dde trenger mye støtte og omsorg i den tunge tiden de begge nå gjennomgår. 

Tårene triller når vi leser hennes sterke ord.

LES OGSÅ: Siste: Christine Koth deler rørende ord fra sykehuset: Jeg får helt sjokk hver gang!


Forsidebilde: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler