11.7 C
Oslo
tirsdag, september 28, 2021
Hjem Nyheter Kjendis Christine Koht bryter endelig stillheten etter 6 måneder - «Plutselig sa det...

Christine Koht bryter endelig stillheten etter 6 måneder – «Plutselig sa det bang!»

- Annonse -

Det har vært veldig stille fra Christine Koht siden hennes siste oppdatering i sosiale medier siden tidlig januar 2021. Det er mange som har lurt på hvordan det går med henne, og ikke minst sendt henne mange varme klemmer og tanker.

Hun har i lang tid kjempet en kamp mot helsen, etter at hun fikk bekreftet kreftsykdommen. Det har vært en lang reise der det til tider har vært veldig tøft.

Hei kjære venner
Her ser dere meg på sykehuset idag- søster har nappet bart og øyebryn og fått røde negler. Det hjelper…

Publisert av Christine Koht Fredag 4. september 2020

- Annonse -

LES OGSÅ: Christine Koht avslører den triste beskjeden om helsen – dette er hennes egne ord

Nå har hun endelig kommet med en ny oppdatering på Facebook. Denne gangen har hun delt noen sterke ord, men hun har også lagt ut en film av seg selv. Det er så godt å endelig få en slik oppdatering fra vakre Christine igjen. Dette er hva hun skriver i oppdateringen med sine egne ord:

–  I går blåste jeg opp 30 ballonger og skrev langt bursdags-kjærlighetsbrev til min elskede Pernille – for takket være perny så gir hun meg selve livet i gave. For å feire Pernille sin store bursdag , og fordi jeg aldri har kjent så ekte LYKKE, så lenge jeg kan huske. Og jeg har fått sydd opp den vakreste prinsesse ballkjole, fått tynne nok legger til å på meg rosa lange lakkstøvler, ja, første gang siden 2018! og rosa leppestift, og på toppen av det hele, lysende Hawaii blomster i håret. Og IDAG skulle være første gang vi skulle ha deilig familie fest i den skjønne blomsterhagen til søte Lise og Arne, mine elskede svigerforeldre- feire Pernille OG den søte Arne svigerfar, tenk, 90 år!
ja de har bursdag på samme dag.
Og vi kjørte inn til oslo til familefesten som vi har gledet oss til i mange mnd, og bare satset på at , i dag er jeg i bra nok form.
Med bilen full av ballonger, kaker, brød, mat, gaver og en svær flamingo. Lille pelstryne har pyntet seg med flagg og blomster. Og jeg og vi var så lykkelige over livet at vi trallet, og var enige om at vi aldri har vært så sprenglykkelig noengang, og for å få feire bursdag og selve LIVET.
Så plutselig BANG , ved Sande, fikk jeg ikke puste og hostet og mistet stemmen, og sank sammen. For sånn er livet mitt. Jeg kan bli dødsyk på ett sekund!

- Annonse -

Det er sterke ord å lese, men vi er takknemlig for all oppdatering vi kan få. Hun har mange fans i hele landet, så kommentarene strømmen inn på innlegget. Hun fortsetter videre i innlegget ved å skrive:

– Og siden jeg , selvfølgelig , har åpen retur inn på sykehuset, så var det bare å bråsnu, og rett inn på båre inn på akutten. Så idag det er aller første gang at jeg blitt lagt på båre i ballkjole fest antrekk med rosa lakksko og lys i hodet:)
Og gjett om sykepleiere syns det er fest å få enn et sirkus rullende inn.
Så her er jeg- og jeg må le, plutselig snudde livet til en akutt syke- type fest. Så nå satser vi alt på at jeg kan få spise masse kaker og godteri og få komme hjem , tilbake til eventyrhsuet, i prinsesse glitterkjole . Så nyt livet, ta på deg ballkjole og kjør batteri blomsterslynge, uansett hvor du er.
Så her ser dere meg , og det er lov å LE🎉💝🎖🌟👙🍰🍡🎊👯‍♂️☀️🎉🎖💝

Hun har også lagt ut en film, og denne kan du se her. 

 

I går blåste jeg opp 30 ballonger og skrev langt bursdags-kjærlighetsbrev til min elskede Pernille – for takket være perny så gir hun meg selve livet i gave. For å feire Pernille sin store bursdag , og fordi jeg aldri har kjent så ekte LYKKE, så lenge jeg kan huske. Og jeg har fått sydd opp den vakreste prinsesse ballkjole, fått tynne nok legger til å på meg rosa lange lakkstøvler, ja, første gang siden 2018! og rosa leppestift, og på toppen av det hele, lysende Hawaii blomster i håret. Og IDAG skulle være første gang vi skulle ha deilig familie fest i den skjønne blomsterhagen til søte Lise og Arne, mine elskede svigerforeldre- feire Pernille OG den søte Arne svigerfar, tenk, 90 år!
ja de har bursdag på samme dag.
Og vi kjørte inn til oslo til familefesten som vi har gledet oss til i mange mnd, og bare satset på at , i dag er jeg i bra nok form.
Med bilen full av ballonger, kaker, brød, mat, gaver og en svær flamingo. Lille pelstryne har pyntet seg med flagg og blomster. Og jeg og vi var så lykkelige over livet at vi trallet, og var enige om at vi aldri har vært så sprenglykkelig noengang, og for å få feire bursdag og selve LIVET.
Så plutselig BANG , ved Sande, fikk jeg ikke puste og hostet og mistet stemmen, og sank sammen. For sånn er livet mitt. Jeg kan bli dødsyk på ett sekund!
Og siden jeg , selvfølgelig , har åpen retur inn på sykehuset, så var det bare å bråsnu, og rett inn på båre inn på akutten. Så idag det er aller første gang at jeg blitt lagt på båre i ballkjole fest antrekk med rosa lakksko og lys i hodet:)
Og gjett om sykepleiere syns det er fest å få enn et sirkus rullende inn.
Så her er jeg- og jeg må le, plutselig snudde livet til en akutt syke- type fest. Så nå satser vi alt på at jeg kan få spise masse kaker og godteri og få komme hjem , tilbake til eventyrhsuet, i prinsesse glitterkjole . Så nyt livet, ta på deg ballkjole og kjør batteri blomsterslynge, uansett hvor du er.
Så her ser dere meg , og det er lov å LE🎉💝🎖🌟👙🍰🍡🎊👯‍♂️☀️🎉🎖💝

Publisert av Christine Koht Torsdag 10. juni 2021

Det er et sterkt innlegg av Christine, og innlegget har allerede i skrivende stund fått over 15.000 reaksjoner og 1.1 tusen kommentarer og støttende ord.

Det er en som skriver:
– Du er lekker der du ligger! Alle burde pynte seg litt før de skal på sykehus. God bedring igjen, og det litt kvikt!!


Mens en annen skriver:
Du er’kke sann!! 😂😂😂 Det er bare å gi seg over!! 💕💕
Ingen over, ingen ved siden!!
Masse god bedring (nok en gang)!! 💐💐

La oss sende henne mange styrkelemmer og gode ord! 
Del gjerne videre slik at alle får med seg hennes oppdatering. 

LES OGSÅ: Dramatikk i kulissene etter sommerhytta finalen –  Dette er grunnen til at deltakerne raser!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Benjamin Jayakoddy med ærlig beskjed til Joakim etter danseslutt: «Jeg vil være ærlig og si…»

Etter lørdagens sending i «Skal vi danse», var det mange som ble sjokkert over...

Olaf Tufte avslører nær døden opplevelse: «Bare svart.…»

Olaf Tufte er en av de største roerne igjennom tidene, i norsk historie. Vi har...

Elin Ørjasæter avslører sin nye plan – etter Skal vi danse exit: «Må bare passe seg….»

Kommentator, forfatter og samfunnsdebattant Elin Ørjasæter(59), måtte forlate parketten på lørdag, men hun er...

Mens pappaen er på toalettet skriver 4-åringen noe på kvitteringen – Da skjønner servitøren hva som skjer!

I den skotske hovedstaden Edinburgh, på restaurant Woodland Creatures, fikk de ansatte seg en...

Cecilie Skog med hjerteskjærende beskjed til fansen

Cecilie Skog (46) er en av Norges ledende kvinnelige fjellklatrere og polfarer, og hun...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -