Annonse

Christine Koht avslører legens beskjed, den angår oss alle: » Jeg har en dårlig nyhet til deg….»!

Av

Christine Koht kjemper en kamp mot kreftsydommen, og har noen tunge og tøffe dager.
Hun oppdaterer ofte sine fans og følgere i sosiale medier, og mange ber for henne hver eneste dag.
Det er flere tusen mennesker som støtter henne og sender henne varme ord og tanker. Hun trenger virkelig all støtte hun kan få i den tøffe tiden, kjærlighet fra medmennesker betyr utrolig mye.

Onsdag kveld delte hun et nytt innlegg på sin Facebook side, vanligvis så pleier hun å dele noen ord om sin helse status med et bilde og en tekst. Men denne gangen gjorde hun det litt annerledes. Hun delte en film med et sterkt budskap. Historien som kommer frem er meget sterk og hjerteskjærende.


Hun har også lagt ved en rørende tekst med filmen, og hun skriver følgende på Facebook: 

«Kjære gode engler 🌷jeg er så rørt av at det er så mange som heier på at jeg skal leve. Komme tilbake med masse blomster i håret . og få komme tilbake til scenen , å få reise rundt i Norge og spre energi fylt av takknemmelighet og masse masse kjærlighet. For jeg laget jo et helt ferdig nytt show som jeg spilte 7 ganger , men på mitt siste show så var jeg så svimmel og så dobbelt at jeg etter 15 min bare måtte si til publikum » beklager , men jeg greier ikke mer. Jeg må bare gå bak scenen og legge meg – men jeg lover å komme tilbake »
Og så fikk jeg vite dagen etter av legen » jeg har en dårlig nyhet til deg- du har kreft med spredning – i halsen, i begge mandler og i ryggen » 7 ondartete svulster . Og det første jeg spurte om var » kommer jeg til å dø ? »
Og han kunne jo ikke svare annet en at det skal vi alle en dag . Eller som en annen lege sa » kanskje jeg dør av en murstein i hodet i morgen «

Jeg har aldri hørt eller lest om noen som har dødd av en murstein i hodet .
For jeg har så mye ugjort i livet – inni meg bor det en halleluja – predikant 🌺🌸


Det er veldig mange mennesker som heier på henne og håper at hun snart blir frisk. 
Budskapet er at hun også deler litt hva som faktisk skjedde når hun plutselig begynte å føle seg dårlig. 
Daglig er det mange som skriver, kommenterer og klikker på hennes innlegg. Hele kommentarfeltet preges av masse kjærlighet og hjerter.

Her kan du se den rørende og hjerteskjærende filmen hun har lagt ut.

Det er veldig sterkt og se denne filmen og vi alle heier på Christine. 
La oss vise henne vår kjærlighet ved å legge igjen et hjerte i kommentarfeltet, og del noen oppløftende ord.
Vi kan aldri få vist nok kjærlighet og omtanke for flotte Christine.

LES OGSÅ: Christine Koht med ny oppdateringer etter koma i 12 dager: Det første jeg ropte etter at jeg..!

Forsidebilde: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler