Annonse

Christine har delt nye ord i en video på sin første luftetur på 11 måneder: «Anonym….!»

Av

Christine Koht er en av våre folkekjære skatter, et fantastisk menneske som har tatt en plass i manges hjerter. Hun har siden hun fikk bekreftet kreftsykdommen valgt og være veldig åpen om sine daglige utfordringer. Via sosiale medier har hun hele tiden valgt og dele oppdateringer om sin fremgang, der hun kjemper mot sykdommen.

Det har til tider vært veldig tøffe stunder, men hun har hele tiden valgt og være veldig positiv til livet.

Dette er en status hun delte den 19. oktober.
«Nå er det bare 3 dager til jeg skal få ny sykehus seng ! For jeg skal nå videre til Sunnås sykehus på tirsdag. Jeg har aldri likt overganger, men er jo utrolig takknemmelig for å få rehabilitering.
Det første målet mitt er å gå med rullator til rema , som er 200 meter unna. For å kjøpe mine egne klementiner og druer . Min drøm er å si til mamma og Pernille « dere trenger ikke kjøpe noe til meg, for jeg har vært på rema selv og kjøpt alt jeg trenger» 🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼»


Hun la også med en film der hun filmet fra sykehuset. 

Bilde: Facebook skjermdump

Nå har hun nok en gang oppdatert sine følgere i sosiale medier.
Men denne gangen er det en veldig positiv oppdatering, der hun også har lagt ved en film.
Nå skriver hun følgende ord: 

«I dag er første gang jeg er ute i LUFT på 11 mnd. Tenk det !! Bare etter 1 dag så er jeg nær mitt 1. mål – å gå til rema for å kjøpe min egen frukt ( og kanskje litt julebrus , ja og magerost ) Måtte hvile endel underveis på det lille teite sete på rullatoren. Jeg greide å rulle til inngangen . Men har tenkt at jeg skal greie å kjøpe druer i morgen.
På Sunnås er de veldig glad i at vi hele tiden har MÅL , så nå er jeg i gang «


Vi er så glad på dine vegne, det er flott å se at du virkelig har fremgang. 
Det er noe du fortjener nå, etter den tøffe tiden. Vi gleder oss til å følge videre med på dine oppdateringer. 

La oss sende henne mange store hjerter og varme klemmer, for å ønske henne riktig god bedring. 
Hun trenger all støtte hun kan få, og hun setter nok veldig pris på at så mange bryr seg.

LES OGSÅ: Christine Koht deler ny oppdatering: Jeg skal nå videre!

Forsidebilde: Facebook skjermdump / christinekoht

Relaterte artikler