12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemNyheterKjendisChrister Rødseth med følelsesladet beskjed etter den triste hendelsen: «veldig trist...»

Christer Rødseth med følelsesladet beskjed etter den triste hendelsen: «veldig trist…»

- Annonse -

Programleder Christer Rødseth(33) er en velkjent TV-kokk i det fantastiske teamet på «God morgen Norge», som bringer en energisk og engasjerende stemning til programmet.
Med sin kreative tilnærming til matlaging og ferdigheter i kjøkkenet, inspirerer Christer seerne med spennende oppskrifter og smakfulle retter. Han har en utrolig evne til å gjøre komplekse oppskrifter enkle å følge og motiverer folk til å prøve nye retter hjemme.
Med sine 33 år har han en særdeles imponerende og lang kokkekarriere som kan kalles for et eventyr, og eventyret ser bare ut til å fortsette.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Christer Rødseth (@christerrodseth)

- Annonse -

Den folkekjære TV-kokken deler ofte smått og stort fra livets opp- og nedturer i sosiale medier, og nylig delte han et innlegg på Instagram med et viktig budskap i forbindelse med pride-festivalen.
I juni hvert år blir Oslo Pride arrangert som en feiring av skeiv kjærlighet og mangfold, med fokus på like rettigheter og menneskeverd. Dette er en del av en global tradisjon der kjærligheten feires gjennom festivaler og parader.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Oslo Pride (@oslopride)

Imidlertid måtte Redd Barna avlyse sin pride-festival i Bergen i helgen på grunn av alvorlige trusler. Truslene, som angivelig var så alvorlige at de ble politianmeldt, førte til beslutningen om å avlyse.
«Når jeg denne uken hører at pridearrangementer blir avlyst grunnet trusler blir jeg veldig trist. Og sur. Lei meg egentlig. Det er helt utrolig at man opplever sånt i 2023», skriver Christer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Christer Rødseth (@christerrodseth)

- Annonse -


«Jeg oppfordrer alle til å være glad i nøyaktig hvem man vil. Uavhengig av kjønn, seksualitet og legning. Har du et prideflagg hjemme? Heng det opp. Har du et pridearmbånd? Bruk det! Har du ingen av delene men har muligheten til å kjøpe det? Kjøp det! Vis verden at du støtter kjærlighet til alle og for alle.»
Vi sender våre beste ønsker til Oslo Pride og alle lignende arrangementer, og ønsker dem lykke til i deres feiring av mangfold og skeiv kjærlighet.

La oss vise verden at vi er for kjærlighet for alle. Sammen kan vi skape et samfunn der aksept og like rettigheter er en realitet for alle mennesker!

LES OGSÅ: Anne-Kat. Hærland med trist helsebeskjed: «da begynner jeg nesten å gråte..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -