-2.1 C
Oslo
lørdag, desember 9, 2023
HjemNyheterKjendisChris Holsten åpner opp om den vonde tiden og deler trist helsebeskjed...

Chris Holsten åpner opp om den vonde tiden og deler trist helsebeskjed – dette sier han

- Annonse -

Chris Holsten(30), den kjente norske artisten og låtskriveren fra Lillestrøm, har delt sin personlige reise fra en utfordrende oppvekst til musikalsk suksess.
Med hits som «Slå hjerte, slå» og «Smilet i ditt eget speil,» har Chris fanget hjertene til musikkelskere over hele Norge. Han har også vært en deltaker i «Hver gang vi møtes» og «Stjernekamp».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CHRIS HOLSTEN (@chrisholsten)

- Annonse -

I en podkast med Christine Dancke, åpner han opp om en vanskelig tid i livet og en ukjent helseutfordring.
Han avslører at han har kjempet med mørke tanker siden barndommen. Han beskriver det som å ha en «stor demon» inni seg, en konstant kamp med selvkritikk og følelser av ikke å være god nok.
Fra han var åtte til fjorten år, søkte han hjelp hos en psykolog og opplevde tics og utslett som fysiske manifestasjoner av en indre kamp.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CHRIS HOLSTEN (@chrisholsten)

Musikken har vært for Chis et terapeutiske utløp. Gjennom sangtekster og melodier kunne han uttrykke sine følelser og tanker. Han innrømmer at tidligere prøvde han å sammenligne seg med andre, men nå lager han musikk for seg selv og for sine egne følelser.
Selv om han er åpen om sine personlige utfordringer, er han mer tilbakeholden når det gjelder sitt kjærlighetsliv.

- Annonse -

Til tross for at hans nye album, «Gå bli lykkelig, du,» som handler om å gi slipp på noen og trives i sitt eget selskap, ønsker han å holde detaljer om sitt nåværende forhold privat. Han understreker viktigheten av å beholde visse deler av livet sitt personlig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av CHRIS HOLSTEN (@chrisholsten)


Chris Holsten har, med sin ærlighet og musikalske talent, berørt både hjertene og tankene til sine fans. Hans reise fra en vanskelig oppvekst til å bli en kjent artist er et inspirerende eksempel på mot og viljestyrke.

La oss sende han mange gode klemmer og hjerter. Skriv gjerne noen fine ord i kommentarfeltet på vår Facebook side. Del også videre slik at flere får med seg dette. 

LES OGSÅ: Dagens beste tips: På bare 10 minutter kan du få en skinnende ren kjøkkenvenvifte!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -