Annonse

Carola Häggkvist med sørgelig oppdatering: «Følte panikken snike seg inn på meg!»

Av

Den svenske artisten Carola Häggkvist(53) forteller nå i et intervju med Dagen om hvordan det var å leve med Corona og sitte i karantene.
Hun forteller at det startet som en vanlig influensa med litt småhosting.
«En morgen laget jeg omelett med mye hvitløk til frokost, men jeg kjente ikke smaken på hvitløken. Da aupairen vår kom inn på kjøkkenet lurte hun på: kjenner du ikke duften av hvitløk? Nei det gjorde jeg ikke. Da jeg ikke klarte å ta pusten dypt, kjente jeg panikken snike seg inn på meg. Da innså jeg at jeg hadde covid-19, forteller hun til Dagen.
Hvor lenge hun var syk er noe uvisst.

For få uker siden var hun hos legen og tok en test for å finne ut om hun hadde hatt Corona.
«Jeg fikk beskjed om at jeg hadde sterke antistoffer mot Covid-19, og legen sa: ’Gratulerer med gullbilletten’,» sa Carola til Dagen.

 

View this post on Instagram

 

Kära vänner. Ännu en fin dag. Hoppas att du mår bra! Det här kommer att kunna bli den vackraste midsommar helgen någonsin för mig i självaste slottsparken. 🎼 Helt för oss själva! Maila in på info@carola.com för biljetter. På självaste midsommardagen önskar jag se både nya & gamla vänner vid den coolaste av alla 10 konsertplatser som jag ger, nämligen i maskeradgången! Just kl 19.00-konserten kommer verkligen bli helt magisk i den spännande stengången. Och det var min första plats nr 1 då jag drog igång tanken att ge en hel konsert för 50 pers… i slottsparken utav alla ställen. Älskar denna plats! Det är därför jag lagt den bästa platsen till premiär helgen ( då jag än så länge endast har tillträde för 2 st datum i slottsparken. Maskeradgången eller Sfinx alle’n som den också kallas ligger ganska nära mitt hus och varje gång mina steg styrs mot den platsen känns det som att jag kommer in i en annan tid, en värld för längesen. Så många ggr som jag sagt till mig själv att här skulle man gjort en speciell konsert.. Och nu HÄNDER DEN! Jag vet det kanske kan vara en lite udda helg att ha konsert på och på just denna dagen kl 19.00 så finns det än så länge biljetter kvar. De andra konsertdatumen är nästan alla helt slutsålda. Men några finns kvar. Så passa på nu du som vill fira midsommar helgen med mig! Skriv in på info@carola.com så kommer du kunna få va med om den klart mest stämningsfulla platsen. Och även jag kommer vara extra stämningsfull.. imorgon släpps biljetterna upp för allmänheten på TicketCo kl 09.00 och då finns risk att det mesta tar slut. Små grodorna och sillen kan man sjunga och äta på aftonen innan tänkte jag. Jag gläder mig till en alldeles fantastisk helg ute under bar himmel! My Dream came true. Välkomna! Swipe för mer bilder så ser du en sk ’demo – bild’ hur det ungefär kommer att se ut för sommar konserten med våra älskade vis-klassiker. Corona säkert och stämnings säkert! 😉🌷🇸🇪🦋🎼🎶🎂🌼🙌🏻💃🏻 Just midsommardagen är det en Tapas tallrik som serveras. Och jag kan säkert ställa dit lite senaps sill också för den som älskar det. ♥️♥️ Kram Carola #exklusivsommarkonsertmedcarola #steningeslottsby #svenskavisor #carolalåtar @steningeslottsby

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Det er godt å høre at alt er bra med Carola, og at vi kan bare glede oss til å høre hennes fantastiske stemme i tiden fremover.
La oss sende henne mange klemmer og hjerter. Vi gleder oss til mange fine musikk minner med Carola i fremtiden. 


LES OGSÅ: Er du plaget av myggstikk? Her er 7 vanlige planter som holder myggen borte i sommer!

Forsidebilde: Instagram skjermdump / carolaofficiell/

Relaterte artikler