-1.8 C
Oslo
onsdag, februar 1, 2023
HjemNyheterKjendisCarola Häggkvist deler sterk og ærlig beskjed - rett før det...

Carola Häggkvist deler sterk og ærlig beskjed – rett før det nye året: «Hvis du bare visste…»

- Annonse -

Carola Häggkvist er en svensk artist som ble født i Häggenås i Blekinge län i 1966. Hun er kjent for sine karrierer innenfor både pop og schlagermusikk. Carola ble først kjent som en del av svenske ABBA-sangerinnen Anni-Frid Lyngstads backingkor på 1980-tallet, før hun senere slo gjennom som soloartist.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

- Annonse -

Carola har vunnet den svenske Melodifestivalen tre ganger, og har representert Sverige i Eurovision Song Contest tre ganger. Hun vant Eurovision Song Contest i 1991 med låten «Fångad i en stormvind», som ble en stor hit i mange land. Carola har også hatt suksess med låter som «Tommy tycker om mig», «All the Reasons to Live» og «Michelangelo».

I tillegg til sin karriere som artist, har Carola også jobbet som radiovært og TV-personlighet. Hun har også gitt ut en rekke musikkalbum og DVD-er, og har turnert over hele verden. Carola er en av de mest populære og respekterte artistene i Sverige, og har vært en stor inspirasjon for mange unge sangere.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

- Annonse -

Nå har hun delt en sterk og rørende melding på Instagram. Hun deler ofte ting ifra sitt eget liv, slik at alle 240.000 følgerne kan få med seg alt hun finner på. Dette er hennes siste oppdatering med hennes egne ord:

Vi har oversatt til norsk etter beste evne:

– Wow – for en fenomenal respons etter julekonserten vår i går! TAKK. Før det kommer vakre bilder av sol eller andre ugagn fra SA, må jeg fortsatt rekke å dele litt juleglitter som dette på 2. juledag julaften! Et av julens høydepunkter var vissheten om at vi (alle som ga julegaver til operasjonshjelpemiddelsamlingen via Grand hotell i Saltsjöbaden) fikk være med på at mange ukrainske barn fikk en etterlengtet & oppmuntrende julegave i midt i kulde og mørke. Hvis du bare visste hva det betydde for, ikke minst, foreldre som ikke har noe akkurat nå. Barneøynene og gleden de utstrålte da de fikk julegavene sine er noe hinsides ord, sier de som jobber som frivillige i driftshjelp! Jeg var selv der ved den ukrainske grensen i april og vet hvor hardt organisasjonen jobber og hvordan hver person teller! Akkurat som du også gjør.

(Resten av hennes innlegg kan du lese her)
Her kan du se hennes innlegg og se filmen hun har lagt ved: 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)


Dette var virkelig en flott og sterk oppdatering. Carola har virkelig et hjerte av gull, det er en av grunnene til at hun er så populær. 

LES OGSÅ: Petter «Uteligger» Nyquist avslører hemmeligheten med alle – er hans egne ord

Del gjerne videre slik at flere får med seg henne rørende oppdatering. 

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -