19.9 C
Oslo
onsdag, juni 7, 2023
HjemHelseBussjåføren bråstopper da han ser en eldre mann som kjemper for livet...

Bussjåføren bråstopper da han ser en eldre mann som kjemper for livet – Bussjåføren tar umiddelbart handling!

- Annonse -

Dette var en tilfeldig handling av vennlighet og omtanke som nesten gikk ubemerket hen, og et øyeblikk som redningsmannen trodde ingen så.
Mike Blair jobber som bussjåfør for Regional Transportation Commission i Sør-Nevada i USA.
Mike Blair blir nå hyllet som en helt etter at hans raske observasjoner reddet livet til en eldre mann.
En dag la Mike merke til en eldre mann som så ut til å ha problemer med den ekstreme varmen på denne sommerdagen, han bestemte seg for å stoppe for å se om han kunne gjøre noe for å hjelpe.

- Annonse -

Han hjelper 92 åringen inn i bussen og setter han foran klimaanlegget og gir han noe å drikke. Etter hvert som han får i seg noe vann ser han at han kvikner litt og han klarer å stå på egne bein, og senere forlater han bussen.
Det Mike ikke visste var at hans gode gjerning ble fanget opp av en medpassasjer som tok et bilde som ble lastet opp på Twitter og Reddit.
«All ære til denne @RTCSNV-bussjåføren som ga en dehydrert eldre passasjer vann fra lunsjboksen sin».

Mike hadde ingen anelse om at bildet av han var lastet opp på nettet, og han visste heller ikke at noen hadde reagert på hans handlinger og omtanke for denne eldre mannen, før daglig leder for busselskapet tok kontakt med han.
Daglig leder Francis Julien sa at firmaet var veldig stolt over Mikes oppførsel. Og de valgte å belønne han for sin gode gjerning, han fikk en kake og et innrammet bilde av Twitterinnlegget. Mike mente at dette ikke var noe spesielt.


«Vi er alle brødre og søstre. Jeg tror at hvem som helst ville gjort det samme. Og kanskje dette vil røre ved noens hjerte så de også kommer til å gjøre noe snilt», sier Mike
Se video og hør hele historien her:

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner. 

LES OGSÅ: Kvinnen deler et herlig bilde med barnet sitt, men alle reagerer på en spesiell detalj i bildet! Kan du se den?

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -