15.6 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierBrudgommen tror at bruden skal avgi bryllupssløfte - da kommer den sjokkerende...

Brudgommen tror at bruden skal avgi bryllupssløfte – da kommer den sjokkerende beskjeden!

- Annonse -

Hvis det er én ting som kan gjøre eller bryte den romantisk bryllupseremoni, er det bryllupsløftene. Og for ett par skuffet ikke bruden.
I stedet for å fremsi tradisjonelle løfter eller lese historien om hvordan hun og forloveden ble forelsket, var den rasende og skuffede bruden klar for en liten hevn etter at hun fikk vite at forloveden var utro mot henne, gjennom en rekke tekstmeldinger.
Bruden – som bruker pseudonymet Casey – bestemte seg for å ta i bruk drastiske tiltak for å ydmyke sin utro forlovede.

Hun skal ha oppdaget alle detaljene i partnerens affære kvelden før hun skulle gifte seg med ham, og bestemte seg for å gi tilbake på sin egen kreative måte.
Casey sjekket telefonen hans etter gjentatte meldinger dagen før bryllupet og oppdaget en lang rekke tekstmeldinger fra et nummer hun ikke kjente igjen.
Hun åpnet meldingene og så at det var skjermbilder av samtaler mellom samboeren og en annen kvinne. Da hun leste det de skrev til hverandre, var det tydelig at hennes kommende ektemann hadde vært utro, mange ganger.

Pexels
- Annonse -

«Kroppen din er så jævla utrolig», «I helgen er det deg og meg baby», og «Jeg savner deg så mye, jeg klarer ikke slutte å tenke på deg», var bare noen av tingene som ble skrevet i tekstmeldingene mellom forloveden og den andre kvinnen, noe som er gjengitt på kvinnens blogg.
Hun skriver at det føltes som å få en kniv i hjerte og bryllupet var bare timer unna, og alt var klargjort for bryllup.
Forloveden hadde ingen anelse om at hans kommende kone skulle snart forråde han og at alle skulle få høre sannheten om hans løgner og utroskap.
«Jeg gikk ned midtgangen med blyholdige føtter, drømmekjolen min nå bare et kostyme. Da han så ansiktet mitt, visste han at dette ikke var en ekstatisk kvinne på hennes store dag, men han ante ikke hva som skulle komme. Jeg kom foran i rommet, trakk pusten og møtte vennene våre, foreldrene våre og jeg fortalte dem sannheten om Alex», skriver Casey

Pexels

Det blir ikke noe bryllup i dag. Det ser ut til at Alex ikke er den jeg trodde han var.»
En bølge av sjokk gikk gjennom mengden og Alex prøvde å ta tak i hendene mine, men jeg la fra meg blomstene for å avsløre telefonen min i hånden. Jeg leste hver eneste melding hun sendte meg. For hvert ord forlot mer farge ansiktet til Alex.
Jeg lot mine gråtende øyne møte hans, og han hadde ikke en ting å si.
Han stakk ut av kirken med forloveren etter seg. Familien hans så på, forferdet», skriver Casey.


Casey fikk full støtte fra sine kjære, som ble igjen og holdt en fest for henne og feiret at hun reiste seg og fortalte sannheten og kuttet mannen ut av livet sitt.

- Annonse -

Del gjerne videre denne sterke og rørende historien med dine venner.

LES OGSÅ: Helene Olafsen med ny beskjed, rett etter «Skal vi danse» premieren: «Vet ikke om..»

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -