Annonse

Brudgommen bryter sammen i bryllupet sitt – Da en uventet gjest viser seg!

Av

Nygifte Steven og Lauren Marec er takknemlige for at personen som nylig overrasket dem i bryllupet var brudgommens beste venn og forlover, Anthony White.

Youtube

Steven Marec hadde ingen anelse om at hans beste venn, Anthony White, AJ, skulle dukke opp helt uventet i deres bryllup 6. januar, ifølge Stevens Facebook- side.

Det var fordi, to måneder før bryllupet, ble AJ, som er militær, informert om at han kom til å bli utstasjonert utenlands, ifølge ABC News.


Youtube

Steven var veldig skuffet over at hans beste venn ikke kunne være tilstede når han skulle gifte seg.
Deretter, to dager før bryllupet, fikk Anthony beskjed om at utplasseringen var forsinket.
AJ visste at bryllupet var et betydningsfullt øyeblikk i livet til Steven, og han visste hvor skuffet han ble når han forsto at han ikke kunne være forlover, så Steven bestemte seg for å gi han en stor overraskelse på bryllupsdagen.

Steven fortalte ikke Anthony at planene var endret fra militæret, så han bestemmer seg for overraske en intetanende brud og brudgom.

Youtube

Det er et rørende øyeblikk når Steven og hans nye kone, Lauren, er på vei for å ta bryllupsbilder og det plutselig hopper ut en mann fra buskene og roper
«Gratulerer, Mr. og Mrs. Marec!»
Bestevennene omfavner hverandre og Steven gråter ukontrollert på sin beste venns skulder.
Se video her:

De har virkelig et vakkert vennskap sammen, og virkelig flott at de fikk oppleve denne dagen sammen. 
La oss dele videre denne inspirerende historien! 


LES OGSÅ: Bruden møter sin blomsterpike for første gang før bryllupet – hun faller ned på kne når hun forstår hvem det er!

Relaterte artikler