15 C
Oslo
mandag, september 25, 2023
HjemHistorierBrudeparet skal danse bryllupsdansen, men overrasker alle gjestene med noe helt spesielt!

Brudeparet skal danse bryllupsdansen, men overrasker alle gjestene med noe helt spesielt!

- Annonse -

Bryllupsdansen er en av de mest minneverdige øyeblikkene i enhver bryllupsfeiring. For brudeparet Ada og Mateusz, var dette øyeblikket spesielt uforglemmelig takket være en imponerende danseopptreden.

På bryllupsfesten forventer gjestene seg på en tradisjonell dans, men når den første tonen av «Time of My Life» fra filmen «Dirty Dancing» blir spilt, visste ingen hva som skulle skje.
Mens Ada holdt seg fast til sin ektemann Mateusz, begynte han å bevege seg i en imponerende koreografi, nøyaktig som i filmen. Med presisjon og eleganse utførte han dansetrinnene til «Dirty Dancing», inkludert det berømte løftet.

Youtube skjermdump
- Annonse -

Gjestene ble sjokkerte og overveldet av det fantastiske showet. Mens Ada og Mateusz fortsatte å danse, brøt gjestene ut i stor applaus og jubel.
Videoen av dansen har nå spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier og har gått viralt over hele verden. Tusenvis av mennesker har delt og kommentert videoen, og mange har uttrykt sin beundring for det fantastiske showet.

Ada og Mateusz har virkelig satt en ny standard for bryllupsdanser. Deres imponerende prestasjon vil uten tvil bli husket av alle som var til stede på bryllupsfesten, og av alle som har sett videoen deres på nettet.
Se video her:

Del gjerne videre slik at alle dine venner får med seg dette. 

- Annonse -

LES OGSÅ: Aggressiv ulvehund løper mot kvinnen –  bare vent til den viser sitt sanne jeg

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -