1.1 C
Oslo
tirsdag, april 13, 2021
Hjem Familie Bruden vil ikke ha brudgommens 9 år gamle søster som brudepike -...

Bruden vil ikke ha brudgommens 9 år gamle søster som brudepike – «Hun passer ikke i et bryllup»!

- Annonse -

Et bryllup virker som det skal være en enkel feiring hvor man skal hylle parets kjærlighet mens det er omgitt av venner og familie.
Imidlertid er månedene frem til et bryllup IKKE helt enkle … i det hele tatt.
I følge et innlegg på Reddit har en 23 år gamle brudgommen, som skulle giftet seg med forloveden sin om en måneds tid, ment at all planleggingen allerede er et «mareritt» på grunn av hans altfor dominerende svigermor.

I innlegget skriver han:
«Moren hennes fortsetter å trå over grenser og endrer planene vi kommer med, for å ha et «anstendig» bryllup og ikke la meg «ødelegge» det og gjøre henne flau.
Forloveden min, kom for å fortelle meg forrige uke at vi vil gjøre endringer når det gjelder meny/invitasjonskort fordi moren hennes anbefalte andre ting i stedet for det vi ble enige om.

- Annonse -

I følge moren hennes, jeg aner ikke hvordan et ‘godt anstendig bryllup’ ser ut og ønsket å redde oss (seg selv) fra «forlegenhet.»

Pixabay

I følge innlegget hadde brudgommen og forloveden bestemt at søsteren hans på 9 år skulle være blomsterjenta, og hun var allerede veldig spent på det.
«Søsteren min svever på en sky helt siden hun fikk beskjed om at hun skulle være blomsterjenta. Hun fikk kjolen sin, og så langt har hun prøvd den mer enn 5 ganger og spurt meg når jeg skal ha bryllupet.

- Annonse -

Brudgommen la også til i innlegget at lillesøsteren hans har en «mild cerebral parese, men hun fungerer og gjør det godt på skolen.»
Og det er tydelig at han er irritert over alle endringene som bruden og svigermoren iverksetter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av steedsfeed (@steedsfeed)

«Hun sa faktisk at hun ikke var sikker på hvordan søsteren min vil oppføre seg i bryllupet, og at vi ikke skal ta den risikoen, og bare velge niesen hennes i stedet.
Da satte han ned foten!
«Jeg sa til henne «Nei, det kommer ikke til å skje.» Jeg sa at jeg hadde gitt foreldrene mine og søsteren min, mitt ord på det. Jeg vil ikke gjøre henne opprørt og lei seg og la niesen hennes ta sin hennes plass».

Bruden svarte ganske ufølsomt;
«Forloveden min sa at jeg overreagerte. At søsteren min fremdeles kan ha på seg kjolen, men hun kunne sitte sammen med publikum i stedet for å gå ned midtgangen.»

Og han fortsetter:
«Vi har kranglet om dette hele uken, og jeg skal nå ringe henne og si ok, men jeg nektet, og jeg står på mitt og vil at søsteren min skal være blomsterjenta til tross for hva andre sier fordi dette støter meg og min familie.»

Kommentarene har strømmet inn på Reddit med støttemeldinger til brudgommen.
«Søsteren din er ikke bare begeistret for å ha på seg kjolen, hun er også spent på å spille en rolle i bryllupet ditt. Det ville være urettferdig og ta det fra henne nå. Stå opp for søsteren din – hun trenger å vite at du elsker henne og respekterer henne, og at funksjonshemmingen ikke gjør henne noe mindre verdig. Sørg for at forloveden din forstår at det hun ber deg om gjøre er avskyelig. Hvis hun ikke ser dette, bør du revurdere bryllupet. Det er ingen unnskyldning for å mobbe et barn som dette.»


«Søsteren din er 9 år gammel. Hun er et lite barn som kan bli påvirket av dritt for å håndtere det, det er mer enn noe barn fortjener. Vil du ta med deg forloveden din inn i familien, rundt søsteren din, i troen på at hun kan behandle søsteren din som et vilt dyr?.»

Dette er vel virkelig ikke greit? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: 92 år gammel kvinne banket opp og forslått under spesial transport for eldre og funksjonshemmede!

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Oppskrift: Verdens beste krokankake som smaker perfekt til enhver anledning!

Krokankake er fantastisk deilig kake som oser av tradisjoner, og som vi nå endelig...

Dette er slottets nye beskjed om Kong Harald sin sykemelding

Nå har slottet kommet med en ny oppdatering i forbindelse med Kong Harald sin...

Flyvertinne advarer: Dette burde du aldri gjøre når du sitter i flysetet!

Forhåpentligvis er det ikke lenge til livene våre begynner å gå tilbake til det...

Han blir født uten armer og ben, men utrolig nok så lærer han seg å gå – Se hans første skritt her!

En familie i Texas deler en hjertevarm video av øyeblikket når sønnen deres, som...

Hun er gravid med en gigantisk mage, og alle tror hun venter tvillinger – men overraskelsen er stor!

Tia Walters (19), fra West Sussex i England, var gravid og hadde en enorm...

13 år gammel blind jente synger Elton John i «The Voice» – Dommerne tror ikke sine egne ører!

«The Voice Kids» seerne satt igjen med tårer i øynene etter å ha blitt...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -