1.7 C
Oslo
torsdag, desember 3, 2020
Hjem Familie Bruden vil ikke ha brudgommens 9 år gamle søster som brudepike -...

Bruden vil ikke ha brudgommens 9 år gamle søster som brudepike – «Hun passer ikke i et bryllup»!

- Annonse -

Et bryllup virker som det skal være en enkel feiring hvor man skal hylle parets kjærlighet mens det er omgitt av venner og familie.
Imidlertid er månedene frem til et bryllup IKKE helt enkle … i det hele tatt.
I følge et innlegg på Reddit har en 23 år gamle brudgommen, som skulle giftet seg med forloveden sin om en måneds tid, ment at all planleggingen allerede er et «mareritt» på grunn av hans altfor dominerende svigermor.

I innlegget skriver han:
«Moren hennes fortsetter å trå over grenser og endrer planene vi kommer med, for å ha et «anstendig» bryllup og ikke la meg «ødelegge» det og gjøre henne flau.
Forloveden min, kom for å fortelle meg forrige uke at vi vil gjøre endringer når det gjelder meny/invitasjonskort fordi moren hennes anbefalte andre ting i stedet for det vi ble enige om.

- Annonse -

I følge moren hennes, jeg aner ikke hvordan et ‘godt anstendig bryllup’ ser ut og ønsket å redde oss (seg selv) fra «forlegenhet.»

Pixabay

I følge innlegget hadde brudgommen og forloveden bestemt at søsteren hans på 9 år skulle være blomsterjenta, og hun var allerede veldig spent på det.
«Søsteren min svever på en sky helt siden hun fikk beskjed om at hun skulle være blomsterjenta. Hun fikk kjolen sin, og så langt har hun prøvd den mer enn 5 ganger og spurt meg når jeg skal ha bryllupet.

- Annonse -

Brudgommen la også til i innlegget at lillesøsteren hans har en «mild cerebral parese, men hun fungerer og gjør det godt på skolen.»
Og det er tydelig at han er irritert over alle endringene som bruden og svigermoren iverksetter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av steedsfeed (@steedsfeed)

«Hun sa faktisk at hun ikke var sikker på hvordan søsteren min vil oppføre seg i bryllupet, og at vi ikke skal ta den risikoen, og bare velge niesen hennes i stedet.
Da satte han ned foten!
«Jeg sa til henne «Nei, det kommer ikke til å skje.» Jeg sa at jeg hadde gitt foreldrene mine og søsteren min, mitt ord på det. Jeg vil ikke gjøre henne opprørt og lei seg og la niesen hennes ta sin hennes plass».

Bruden svarte ganske ufølsomt;
«Forloveden min sa at jeg overreagerte. At søsteren min fremdeles kan ha på seg kjolen, men hun kunne sitte sammen med publikum i stedet for å gå ned midtgangen.»

Og han fortsetter:
«Vi har kranglet om dette hele uken, og jeg skal nå ringe henne og si ok, men jeg nektet, og jeg står på mitt og vil at søsteren min skal være blomsterjenta til tross for hva andre sier fordi dette støter meg og min familie.»

Kommentarene har strømmet inn på Reddit med støttemeldinger til brudgommen.
«Søsteren din er ikke bare begeistret for å ha på seg kjolen, hun er også spent på å spille en rolle i bryllupet ditt. Det ville være urettferdig og ta det fra henne nå. Stå opp for søsteren din – hun trenger å vite at du elsker henne og respekterer henne, og at funksjonshemmingen ikke gjør henne noe mindre verdig. Sørg for at forloveden din forstår at det hun ber deg om gjøre er avskyelig. Hvis hun ikke ser dette, bør du revurdere bryllupet. Det er ingen unnskyldning for å mobbe et barn som dette.»


«Søsteren din er 9 år gammel. Hun er et lite barn som kan bli påvirket av dritt for å håndtere det, det er mer enn noe barn fortjener. Vil du ta med deg forloveden din inn i familien, rundt søsteren din, i troen på at hun kan behandle søsteren din som et vilt dyr?.»

Dette er vel virkelig ikke greit? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet.

LES OGSÅ: 92 år gammel kvinne banket opp og forslått under spesial transport for eldre og funksjonshemmede!

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

Hanne Krogh med ny corona oppdatering til alle sine følgere: «Kjære venner….»

Dette blir en spesiell juletid for oss alle, ettersom tiden vi befinner oss i...

Aksel Hennie avslører babynyhet – han har blitt pappa for tredje gang!

Skuespiller Aksel Hennie(45) er kjent for å være svært privat og han holder kortene...

Truls Svendsen deler den triste beskjeden: «Kjempeubehagelig…….»

Truls Svendsen hadde planlagt å kjøre showet «Fra Æ til Å», i Bergen for...

Farmen: Kjendiser snek seg inn på markedet – Kan du se hvem?

Det populære tv programmet Farmen, har nok en gang tatt landet med storm. Det er...

Anna (21) har begått en stor tabbe: «Det gjør så vondt….»

Anna Paul er ifra Australia, og allerede da hun var 18 år så startet...

Mannen padler nedover elven – Plutselig ser han noe som beveger seg i skogen!

Akkurat som menneskelige babyer, krever også hunder endeløse mengder med pleie, omsorg og kjærlighet...
- Annonse -

MEST POPULÆRE

Prins William og hertuginne Kate i sorg – Mistet et familiemedlem!

Prins William og hertuginne Kate delte nylig triste nyheter på Instagram. Hunden deres Lupo, en engelsk Cocker Spaniel som ble født i 2011, er...

Truls og Hellstrøm avslører gode nyheter til fansen!

I fire sesonger har det norske folk fulgt «Truls à la Hellstrøm» på mange spennende kulinariske reiser, men i år reiser de for første...

Halvor Bakke avslører den vonde hendelsen: «Jeg husker ingenting…»

Den folkekjære interiør designeren fra Homsepatruljen der han har vært med siden 2004. En dag etter ett foredrag sa det helt stopp for 50...
- Annonse -