Annonse

Bruden stopper vielsen da hun ser sin manns ekskone i bryllupet – Hun tvinger plutselig gjestene til å reise!

Av

Når vi gifter oss med noen som har et barn, forplikter vi oss dobbelt. Bare en person med et hjerte fullt av kjærlighet er i stand til å ønske en ny familie velkommen, akkurat som denne bruden var.
Hun bestemte seg for å vise hvor stor lidenskap hun hadde overfor sin partner, men spesielt til hans vakre sønn som nå skulle bli hennes bonussønn.

Bilde: Facebook

Når Katie Hild skrev ekteskapsløftene sine tenkte hun ikke bare på den fremtidige ektemannen Jeremy, men også til sønnen hans, Landon.

I tillegg glemte hun ikke å inkludere Casey, moren til barnet og Tyler, stefaren hans.
I stedet for å holde eksen borte fra mannen sin, bestemte denne bruden seg for å inkludere henne i deres liv. Eksen ble invitert i bryllupet med sin partner, og hun ble også inkludert i den unge kvinnens løfter!

Selv om samforeldre gir flere utfordringer, vet hun at Landons trivsel er en prioritet. Derfor vil hun gjøre alt for å gjøre ham lykkelig, og dette inkluderer å være venner med moren og partneren hennes.

Bilde: Facebook

Da løftene til Casey og Tyler var over, henvendte bruden oppmerksomheten sin til Landon. Hun lovet å ta vare på ham og elske ham resten av livet, og at hun ville være hans beste venn og fortrolige når han trengte det, og selvfølgelig si fra til ham når det var nødvendig
Etter at Katie var ferdig, hadde alle tårer i øynene… Se det fantastiske øyeblikket nedenfor.


Del gjerne videre dette rørende øyeblikket med dine venner!


LES OGSÅ: Midt i bryllupet avslører brudgommen at han elsker en annen – Se reaksjonen når han dytter bruden til siden!

Relaterte artikler