Annonse

Bruden møter sin blomsterpike for første gang før bryllupet – hun faller ned på kne når hun forstår hvem det er!

Av

Hayden Ryall(26) studerte på Auburn University, men hun var i en periode hun ikke visste helt hva hun ville gjøre med livet så hun byttet hovedfag mens hun forsøkte å finne ut av hvem hun ønsket å være.
En dag leste hun et magasin og kom over en artikkel om det å være beinmargsdonor, dette vekket hennes interesse, så i 2015 registrerte hun seg som beinmargs giver.
Nesten nøyaktig et år senere fikk hun en telefon – hun var en match med et 1 år gammelt barn mange mil unna!

Bilde: Facebook / China plus America

Etter at Skye ble født i 2015, oppdaget de stadig nye blåmerker på henne. Foreldrene ble bekymret å tok henne med til lege, og etter flere tester kunne de konstatere at Sky hadde diagnosen leukemi, blodkreft .

Hun trengte en beinmargstransplantasjon og Hayden var en perfekt match!
28. juli 2016 tok leger i Alabama noe av Ryals beinmarg, og dagen etter transplanterte leger det i California inn i Skies blodbane.


Bilde: Facebook / Hayden Ryals

Skies far fortalte at hun hadde utviklet en bakteriell infeksjon og milten hennes ble fjernet på grunn av komplikasjoner. Hun trengte da en andre transplantasjon – noe som var mulig fordi Hayden hadde donert nok benmarg til to operasjoner, sa han til Washington Post.
Etter operasjonen ville Hayden gjerne treffe Skye, men på grunn av diverse bestemmelser kunne de ikke få opplysninger om hverandre før det hadde gått 1 år.
Familien til Skye tok kontakt med Hayden 1 år etter operasjonen for å ha reddet datteren, og de holdt kontakt med hverandre men de møttes aldri.

Bilde: Cairns & Friends Photography

Hayden inviterte hele familien i bryllupet sitt, og Skye ønsket hun skulle være blomsterpike, og dette var første gang de skulle møtes!

Bilde: Facebook / Hayden Ryals

Denne historien er så fantastisk, og kanskje den perfekte grunnen til at man bør vurdere å registrere seg som donor.


Dagen før vielsen skulle de endelig møtes, og det var et rørende øyeblikk.
Se den rørende filmen her:

Del gjerne videre denne flotte og rørende historien med dine venner!LES OGSÅ: Hun var syk i 10 år, legene klarte ikke å finne en diagnose! Så gjør 2 ukjente helter oppsiktsvekkende funn!

Relaterte artikler