Annonse

Bruden er lam fra nakken og ned, og sitter i rullestol- Sekunder gjør hun noe som sjokkerer alle!

Av

Å gifte seg er en stor dag for brudeparet. Bruden i denne historien ville gjerne gjøre deres store dag til noe ekstra spesielt. Og gjett om det var en fantastisk overraske for gjestene på denne store dagen.
25 år unge Jacquie Goncher har nettopp giftet seg med mannen i sitt liv. Hun og Andy hadde planlagt bryllupet i over et år. Jacquie var begeistret for å kunne dele hennes liv med noen så spesiell, men hun ønsket at hennes bryllupsdag skulle være noe mer. Bruden hadde vært gjennom mye, og ønsket å dele sin styrke.

Bilde: Kilde

Da Jacquie var 17, tok hennes elskede henne med ut på eventyr og også til en farlig situasjon. De var i huset til en venns, og Jacquie stupte ut i svømmebassenget. Dessverre var ikke bassenget dypt nok, Jacquie ble sterkt skadet og øyeblikkelig lammet fra nakken og ned. Legene fortalte at hun aldri ville kunne gå igjen.

Bilde: Kilde

Jacquie var bundet til rullestolen da hun møtte Andy. Hun visste at hennes tilkommende mann ville støtte henne i tykt og tynt. Likevel ønsket Jacquie å trene seg opp til å kunne gå igjen. På hennes bryllupsdag gjorde hun nettopp det som ingen forventet: hun gikk ned midtgangen selv!
Hun hadde trent utrolig hardt slik at hun kunne stå på egne ben på bryllupsdagen. Så å si hver eneste dag i over et år trente hun i treningsstudioet i 2 eller 3 timer om gangen. Hun presset seg knallhardt, for å kunne nå målet sitt.

Bilde: Kilde

Til avisen fortalte Jacquie at hun ikke ville i kaste bort det miraklet som Gud har gitt til henne ved å bare ta imot trøst. Hun ville at bryllupsfotografiene skulle symbolisere den lange reisen hun hadde hatt.

Denne vakre bruden hadde vært dedikert til å restituere seg fra første dag. Derfor, bare et halvt år etter at hun brakk nakken, greide Jacquie å stå opp.
Hun overrasket legene. Jaquie startet med å stå i 30 minutter om gangen. Og med hardt arbeid kunne hun snart gjøre enda mer.


Bilde: Kilde

Disse bildene sier mer enn hundre ord, så utrolig flott.

Bilde: Kilde

Vi ønsker de begge et lykke og langt liv sammen.
Del videre disse flotte bildene av det fine ekteparet.


Her kan du se en film, hvordan hun trente seg opp til den store dagen.

Husk  å dele videre denne flotte historien med dine venner!

LES OGSÅ: Denne katten sitter barnevakt for den lille babyen, de viser all sin kjærlighet foran kamera! Rørende!

Relaterte artikler