10.7 C
Oslo
fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterKjendisBruce Willis blir feiret i en rørende video, etter demensdiagnosen!

Bruce Willis blir feiret i en rørende video, etter demensdiagnosen!

- Annonse -

Bruce Willis(68) er en ikonisk amerikansk skuespiller, produsent og musiker som har vært en fremtredende skikkelse i underholdningsindustrien i over fire tiår.
Med en karriere som strekker seg fra 1980-tallet til i dag, har Bruce Willis blitt kjent for sine allsidige skuespillerferdigheter, evnen til sømløs overgang mellom sjangere og sin imponerende tilstedeværelse på skjermen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Willis (@brucewillisbw)

- Annonse -

Bruce Willis tilbrakte sin 68-årsdag i helgen sammen med familien sin. Forrige måned ble det kjent at skuespilleren lever med frontotemporal demens som gjør at personligheten blir endret, etter først å ha blitt diagnostisert med afasi i 2022, ifølge forskning.no.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Bruce var i godt humør da han feiret milepælen sammen med sine kjære, inkludert hans ekskone Demi Moore(60), som delte en video av Bruce på Instagram søndag, der stjernen kunne sees jublende med hendene i været mens barna og kona Emma Heming Willis(44) sang bursdagssangen for ham.
«Gratulerer med dagen, BW! Så glad for at vi kunne feire deg i dag. Elsker deg og elsker vår familie. Takk til alle for kjærligheten og varme ønsker – vi føler alle det»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Demi Moore (@demimoore)

- Annonse -


I anledning Bruce Willis’ 68-årsdag vil vi gjerne gratulere ham og ønske ham alt godt for fremtiden.
Selv om det har vært tøffe tider for skuespilleren og hans familie etter hans nylige demensdiagnose, er det fantastisk å se at de fortsatt kan samles og feire viktige milepæler sammen.

Vi vil også uttrykke vår takknemlighet for Bruce Willis’ mangeårige bidrag til underholdningsindustrien, og for hans mange minneverdige roller som har inspirert og underholdt oss gjennom årene. Gratulerer med dagen, Bruce!

LES OGSÅ: Else Kåss Furuset deler hjerteskjærende beskjed med fansen: «Det er ikke lenge til..»

Flere artikler
Scroll nedover

DU LIKER KANSKJE OGSÅ

-- Annonse --

FLERE ARTIKLER

- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -