12.4 C
Oslo
torsdag, september 28, 2023
HjemUkategorisertBruce Springsteen må avlyse konserter grunnet den triste helsebeskjeden

Bruce Springsteen må avlyse konserter grunnet den triste helsebeskjeden

- Annonse -

Bruce Springsteen(73), kjent som «The Boss» blant fansen, har i flere tiår vært en sentral figur innen rockemusikkens verden. Med sitt unike musikalske talent og en stemme som har rørt utallige hjerter, har han oppnådd ikonstatus.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Springsteen (@springsteen)

- Annonse -

Imidlertid har nylige hendelser kastet en skygge over Springsteens legendariske karriere, da han har blitt tvunget til å avlyse flere av sine kommende konserter på grunn av sykdom.
Bruce Springsteen har alltid vært kjent for sitt utrolige engasjement og dedikasjon til live-opptredener, og det er derfor ekstra oppsiktsvekkende når en slik legende må avlyse konserter. Den triste nyheten om kanselleringen av alle de gjenværende september-datoene på Springsteens turnékalender ble kunngjort gjennom en uttalelse på sosiale medier. Årsaken bak dette uventede trekket er Springsteens helseutfordringer.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Springsteen (@springsteen)

I uttalelsen uttrykkes det at Bruce Springsteen lider av magesår, en smertefull og plagsom tilstand som kan kreve nøye behandling og hvile. Hans medisinske rådgivere har derfor sterkt anbefalt at han tar fri resten av september for å motta nødvendig behandling og gjenopprette sin fysiske helse.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bruce Springsteen (@springsteen)

- Annonse -


Dette er en skuffende vending for både artisten selv og hans trofaste fans verden over. Bruce Springsteen har vært kjent for å gi alt på scenen, uansett hvor han opptrer, og hans live-shows har alltid vært en magisk opplevelse for de som har hatt gleden av å være til stede. Kanselleringen av konserter er en påminnelse om at selv de største stjernene kan møte helseutfordringer som kan påvirke deres evne til å utføre.

LES OGSÅ: Nå deler Bjørn Eidsvåg overraskende beskjed om fremtiden –  dette skal han gjøre nå

Del gjerne videre slik at flere av dine venner kan få med seg denne oppdateringen. 

Flere artikler
Scroll nedover

-- Annonse --
- Annonse -

MEST POPULÆRE

- Annonse -