Annonse

Brenn alt fettet fra dagen før! Drikk dette en time før du legger deg!

Av

Det er mange av oss som ønsker å gå ned i vekt, vi har har også prøvd mange metoder for å oppnå målet vårt.
Det finnes utallige dietter og slanke tips på markedet, og det er ikke lett å si hvem som virker på deg. Til tider blir vi også ganske oppgitt over resultatene etter utallige forsøk på å gå ned i vekt. Vi gir aldri opp håpet om at vi en dag får tilbake får ideelle vekt, og derfor ønsker vi å dele med dere et lite triks vi kom over.

Vi tror at med den rette metoden, kan hvem som helst klare å gå ned i vekt. Dette er en hjemmelaget drikk du enkelt blander sammen selv, kanskje du har den i skapet allerede. Det vi har erfart med denne drikken er at den er utrolig effektiv. Det gjenstår så klart for deg å prøve denne selv, kanskje du blir like fornøyd som mange andre kvinner som har prøvd denne.

Det fine med denne drikken er et den er veldig rimelig og mikse sammen. De 5 ingrediensene i denne drikken har du kanskje allerede liggende i skapet.
Hva om denne virker nettopp akkurat på deg? Eneste måten å finne det ut på, er å prøve det selv.


La oss fortelle deg hvordan.

Det du trenger for å lage den er følgende:

1 Sitron
1 Håndfull persille
1 ts. eddik
1 ts Ingefær i pulverform. 
1 klype med med Kanel. ( vi anbefaler ekte kanel) 
Halv liter vann.


Dette er slik du tilbereder drikken.

Ta først en kasserolle og fyll den med vann, kok opp vannet. Deretter rører du inn alle ingrediensene til de har blandet seg godt.
Drikken skal koke i ca 5 minutter før du setter kjelen til side og lar den kjøle seg ned. Sil ut all vesken, slik at du får en ren drikke.
Hell det over i en glassflaske med lokk. Da har du også blandingen til flere kvelder.

Dette er slik du bruker den

Drikk et lite glass med dette hver eneste kveld før du legger deg, skal helst drikkes en time før sengetid. Gjør dette i 1 hel uke, og du kanskje bli utrolig overrasket over resultatene.

Del gjerne denne oppskriften videre med dine venner.

Forsidebilde: healthylifetricks

Relaterte artikler