Annonse

Brannmannen ligger for døden på sykehuset – Plutselig oppdaget legene hva han hadde spist!

Av

Adam Martin fra Coverack, sør i England, døde nesten da han måtte kjempe mot en infeksjon som så ut til å være forårsaket av noe han hadde spist.

Han fikk blodforgiftning i slutten av september etter å ha brukt flere fremmedlegemer for å fjerne noe popcorn som hadde satt seg godt fast mellom tennene.

Han tror nå at en av gjenstandene han brukte som tannpirkererstatning – som inkluderte et stykke tråd, en metallspiker og et penne lokk, det førte til at han skadet tannkjøttet og han utviklet en nesten dødelige infeksjon. Han hadde en forferdelig uke med uutholdelig smerter, ifølge The Sun.


Opprinnelig trodde den 41 år gamle trebarnsfaren at han hadde en tannpine, noe han ignorerte. En uke senere begynte han å utvikle influensalignende symptomer, noe som førte til at han kontaktet lege og det ble tatt blodprøve.

«Legene fortalte meg at hvis jeg ikke hadde gått til fastlegen da jeg gjorde det, kunne jeg vært død om tre dager» sa Adam til The Sun. Han ble sendt hjem med medisiner for infeksjonen, men Adam ble ikke bedre, han fortsatte med influensalignende symptomer.


«Jeg hadde en følelse av at det var noe alvorlig galt. Jeg sov veldig forferdelig og følte meg forferdelig. Jeg hadde vondt og smerter i beina og følte meg rett og slett ikke bra. Jeg ble innlagt på sykehus samme dag for tester. På dette tidspunktet var jeg veldig bekymret. Jeg følte meg ganske syk og visste at jeg ikke hadde det bra i det hele tatt» sa Adam.

Han ble innlagt på sykehuset og ble behandlet han i tre dager. Infeksjonen hadde spredd seg til beinet, han hadde infisert blodpropp, kilt fast i lårarterien som krevde en fem timers operasjon.

Som følge av infeksjonen hadde hjertet hans også blitt skadet og han måtte opereres. En åpen hjerteoperasjon for å skifte ut aortaklaffen og reparere mitralventilen som hadde blitt skadet etter infeksjonen.
Heldigvis for Adam ble han fort bra igjen og kunne reise hjem igjen til familien sin.

Det er en liten tankevekker for oss alle om at man bør bruke riktig hjelpemidler for tennene om det er noe som sitter fast, eller gå til tannlegen om du ikke klarer det på egenhånd!

Del gjerne videre denne artikkelen for å gjøre dine venner oppmerksomme på dette!LES OGSÅ: En brannmann redder en 9 måneder gammel jente fra en brann! 17 år senere får han sitt livs overraskelse!

Relaterte artikler