Annonse

Brannmann tar imot en baby mens han er på jobb – 48 timer senere får han en beskjed som forandrer livet for alltid!

Av

Fra å redde familier fra brennende hus til å skynde seg å hjelpe til ved ulykker, er brannmann, Mark Hadden, South Carolina, USA, vant til at absolutt alt kan skje på jobben en helt vanlig dag.

Imidlertid forventet han aldri at ett helt bestemt nød-anrop ville resultere i at han ville bringe et mirakel inn i verden.
Det var en kald novemberkveld Mark fikk et nød-anrop fra en kvinne som skulle føde, en samtale som skulle forandre livet hans for alltid.

Youtube

Brannmennene rykket ut til kvinnen, og fødselen var allerede i gang så de ville ikke rekke til sykehuset, hun måtte ha øyeblikkelig hjelp til fødselen.
De hjalp henne gjennom fødselen, og de kunne snart ønske en vakker babyjente velkommen til jorden.
Men historien sluttet ikke der, det skulle bli flere overraskelser!
De ble klart at den lille babyjenta skulle adopteres bort, og Marc og kona, Beth ønsket seg så inderlig et barn til i familien, men Beth kunne ikke bli gravid.


Youtube

«Vi hadde lenge fundert på å adoptere. Vi sa at om det er meningen at det skal skje, så kommer det til å skje», sier Beth.
Så snart Grace ble overlevert til barnevernet, ble hun satt opp til adopsjon – en uventet velsignelse for Beth og Mark, som alltid hadde ønsket seg flere barn i familien på fire.

Youtube

Bare 48 timer senere var den nydelige babyjenta offisielt deres, de fikk adoptere henne og hun fikk navnet Grace.
Når det gjelder sønnene deres, Will og Parker, kunne de ikke vært lykkeligere, nå har de en babysøster som de kan å elske og beskytte.

Se video og hør hele historien om mirakeljenta Grace her:

Skjebnen er virkelig vakker, spesielt når ting skjer på denne måten. 
Del gjerne videre denne vakre historien med dine venner. 


LES OGSÅ: Brannmannen som forøkte å redde Diana- avslører nå hennes 4 siste ord!

Relaterte artikler